Féltékeny vagyok a párom kislányára. Hogyan tovább?
9
* akkor se házicselédként tartson téged.
Te normális vagy? és neked van gyereked? és te törődő embernek tartod magad?? Emberek..........
Ha egy férfinek gyereke van, az nem játékszer, vele együtt fogadtad el. Ők egyek. Tök természetes hogy gondoskodsz róluk..Alap.
13 Egy gyermekes embernél mindig ott lesz a gyerek.
Az olyan ember maradjon magának, aki képtelen egy kisgyermeket elfogadni. Akár az övé akár nem az övé.
15 Tanulj már meg olvasni:
*egy ilyen kislány alapdolgait a férfi még nem igazán tudja jól ellátni, és az mindig inkább női dolog..
17 Fogalmad nincs mivel jár egy kisgyerek.
De részemről itt le is van zárva a téma.
"Legaranyosabb gyerekkor" :D nem tudom, mit szívtatok, vagy milyen burokban élitek az életetek, de mind1 :D
Elég birkatürelmed lehet, hogy folyton rajtatok lóg a gyerek, a párod teljesen elhanyagol téged, te meg rendületlenül kitartasz és csendben szenvedsz a helyzettől. Igazából két választási lehetőséged van:
- a tisztességes út az, hogy szakítasz a pároddal, mivel neked nagyon rossz így, neki meg kb. mindegy, ha ennyire be van neki kattanva az a gyerek
- a nem túl tisztességes meg az, ha tipikus gonosz mostohává válsz, és eléred, hogy ne menjen többé hozzátok
Én biztosan továbblépnék és keresnék olyan férfit, akinek nincs gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!