Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltékeny vagyok a párom...

Féltékeny vagyok a párom kislányára. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Páromnak első házasságából van egy lánya. 4 éves. Nagyon apás, apu pedig nagyon imádja. Olyan rosszul esik, hogy amikor nálunk van, márpedig 7 napból 5-öt, szinte megszűnök létezni. Olyan, mintha a párom megcsalna érzelmileg. Mi a helyes ilyenkor? Hogyan fogjam fel helyesen a szituációt?

2018. aug. 25. 22:30
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
25%

9

* akkor se házicselédként tartson téged.

Te normális vagy? és neked van gyereked? és te törődő embernek tartod magad?? Emberek..........

Ha egy férfinek gyereke van, az nem játékszer, vele együtt fogadtad el. Ők egyek. Tök természetes hogy gondoskodsz róluk..Alap.

2018. aug. 25. 23:08
 12/44 anonim ***** válasza:
57%
Egyetértek az előttem lévőkkel, de hozzá tenném hogy majd lassan ha megy oviba meg suliba akkor már nem lesz ennyit ott.
2018. aug. 25. 23:31
 13/44 anonim ***** válasza:
18%

13 Egy gyermekes embernél mindig ott lesz a gyerek.

Az olyan ember maradjon magának, aki képtelen egy kisgyermeket elfogadni. Akár az övé akár nem az övé.

2018. aug. 25. 23:36
 14/44 anonim ***** válasza:
83%
Milyen női dolga van egy 4 évesnek?
2018. aug. 26. 00:17
 15/44 anonim ***** válasza:
9%

15 Tanulj már meg olvasni:

*egy ilyen kislány alapdolgait a férfi még nem igazán tudja jól ellátni, és az mindig inkább női dolog..

2018. aug. 26. 00:20
 16/44 anonim ***** válasza:
89%
Miért ne tudná az apa ellátni a dolgait? Nem tud neki enni adni? Vagy ruhát venni neki? Esetleg megfürdetni? Nem tud játszani vele?
2018. aug. 26. 00:33
 17/44 anonim ***** válasza:
12%

17 Fogalmad nincs mivel jár egy kisgyerek.

De részemről itt le is van zárva a téma.

2018. aug. 26. 00:38
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Persze, rajtad kívül soha senkinek nem volt még a rokonságában kisgyerek és mindenki csak max. a szótárban olvasta magát a szót is, hogy kisgyerek :D Leírhatnád akkor, hogy mind felvilágosodjunk.
2018. aug. 26. 01:04
 19/44 anonim ***** válasza:
87%

"Legaranyosabb gyerekkor" :D nem tudom, mit szívtatok, vagy milyen burokban élitek az életetek, de mind1 :D

Elég birkatürelmed lehet, hogy folyton rajtatok lóg a gyerek, a párod teljesen elhanyagol téged, te meg rendületlenül kitartasz és csendben szenvedsz a helyzettől. Igazából két választási lehetőséged van:

- a tisztességes út az, hogy szakítasz a pároddal, mivel neked nagyon rossz így, neki meg kb. mindegy, ha ennyire be van neki kattanva az a gyerek

- a nem túl tisztességes meg az, ha tipikus gonosz mostohává válsz, és eléred, hogy ne menjen többé hozzátok

Én biztosan továbblépnék és keresnék olyan férfit, akinek nincs gyereke.

2018. aug. 26. 01:15
 20/44 anonim ***** válasza:
90%
51%, nekem van gyerekem, és nem értem, hogy mit szeretnél mondani. Egy apa általában kiválóan el tudja látni a gyerekét segítség nélkül.
2018. aug. 26. 03:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!