Anyád beteg. Semmi köze h hány évessel jársz,de ugy tunik vannak családok ahol még a gyereuk párja férje sem tabu..
2018. febr. 10. 16:25
3/28 anonim válasza:
Mondd meg neki ha kinőtted utána megkapja 😂😂
2018. febr. 10. 16:25
4/28 anonim válasza:
először is hááát, kalandnak egy 20 évvel idősebb pasi megteszi,de később amikor te még életed teljében leszel a pasid , majd taposni fogja a nyugdíjat-.-"
A másik anyádnak alapból még szép hogy egy apád korodbeli bejön neki és lehet hogy csak ezzel próbál rávezetni milyen öreg a pasid,de ettől még tényleg gáz a beszólása.
De ettől még nekem nem jönne be egy ilyen öreg férfi, először is nem lenne kedvem 40 évesen egy vénséget kísérni folyton az orvosi rendelőbe és a második, hogy mire te gyereket akarsz addigra megint jóó öreg lesz és túl vén lesz a gyerekneveléshez, plusz hamarabb is hal majd és te egyedül maradsz. engem inkább megijesztene a kora.
2018. febr. 10. 16:33
5/28 anonim válasza:
Inkább idősebb pasi mint huszonéves életképtelen jövőképnélküi bulizoművész, kötöttségektől irtozó fiatal pasi,aki az első problémánál lelép..
2018. febr. 10. 16:37
6/28 A kérdező kommentje:
ma 16:25
igen ilyet mondott
2018. febr. 10. 16:39
7/28 anonim válasza:
idősebb még oké,de duplaannyi évvel idősebb mint én? és különben is ismerek sokkal életrevalóbb 18 évest is és dedósabb 50 évest is, szóval nálam ez nem lenne mérce
2018. febr. 10. 16:39
8/28 anonim válasza:
Lehet, hogy már gyűrték közösen a lepedőt...
2018. febr. 10. 16:56
9/28 anonim válasza:
Ezt ha viccből mondta poén , ha nem lépj otthonról és kerüld ha nem tetted eddig . De ne éld bele abba hogy tartósan lesztek együtt , lehet bejátszik egy terhesség és elrepül a pali , te meg koppansz ....
2018. febr. 10. 16:57
10/28 anonim válasza:
Egyikőtök sem százas.
Te azért nem, mert a pasid az apád lehetne, az anyád meg azért nem, amit mondott...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!