Nagyon féltékeny vagyok a testvéremre, és minden nap egyre jobban fáj, hogy mindig csak Ő számít, én soha. Mit tehetnék? 14L
#1-es: Köszönöm a választ, és igyekszem pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.
#2-es: Decemberben lett 17 éves.
#3-as: Sajnálom, hogy veled is ez van. Borzalmas érzés. :/ Ha van kedved majd beszélgethetünk. :)
#4-es: Igen, igazad van abban, hogy visszahúzódó vagyok egy kicsit, és általában nem szólok semmiért... Talán azért mert félek, vagy nem is tudom. Nem szeretnék megbántani senkit, vagy az idegeire lenni bárkinek is a panaszkodásommal, vagy kérdezősködésemmel stb. Nem tudom, nem merem megkérdezni, de lehet, hogy azt kellene tennem.
Bírd ki még kicsit :) 4 év...menni fog. Tanulj ha megvan rá a lehetőséged és viselkedj továbbra is kedvesen. A tesód tudod mit fog elérni az életben? Mivel nem tanult nehezen kap majd munkát ezért a szüleid nyakán fog lógni...utálatos viselkedése miatt felszínesek lesznek a barátságai/kapcsolatai. Vagy jobb esetben ha kap egy pasit aki eltartja akkor leszáll a szüleidről.
Ezzel szemben te? Korán nőssz fel ahogy látom. Megtanulod értékelni a legkissebb dolgokat is. Mivel tanulsz így jó munkahelyet kapsz és ha ambiciózus leszel akkor egész jó fizetésed is lesz. És ami a legfontosabb!!! A kedvesség! Ha ilyen rendes maradsz egy kedves fiú fog észrevenni és meglátja benned az értéket! Hogy te nem a pénzre hajtasz! És ez többet számít mindennél :)
15/L maradj erős :)
Az az érzésem, ha szóvá tennéd, nagy lecseszés járna érte. De talán egy próbát megér.
Az embernek nem mindig az a családja, akit készen kapott. Lehet, hogy te mindezekért "cserébe" életre szóló, mély barátságokat, örökké tartó nagy szerelmet kapsz az élettől. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!