Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltékeny vagyok a párom...

Féltékeny vagyok a párom kislányára. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Páromnak első házasságából van egy lánya. 4 éves. Nagyon apás, apu pedig nagyon imádja. Olyan rosszul esik, hogy amikor nálunk van, márpedig 7 napból 5-öt, szinte megszűnök létezni. Olyan, mintha a párom megcsalna érzelmileg. Mi a helyes ilyenkor? Hogyan fogjam fel helyesen a szituációt?

2018. aug. 25. 22:30
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
65%

meg kéne próbálod bekapcsolódni az életükbe. pl. megkerdezhetnéd a párod, hogy miben tudsz segíteni a gyerek körül. szervezhetnél közös programokat is. ha gyerek azt érzi, hogy szereted, be fog fogadni a kis világába, de azért tenni kell!

egy normális apának pedig a gyereke az első, ez így van rendjén. ha ezt nem tudod elfogadni, jobb ha lelépsz.. mondom ezt úgy, hogy az én páromnak is van gyereke az előző kapcsolatából. eszembe se jutna féltékenykedni, büszke vagyok arra, hogy foglalkozik a gyermekével és neki szenteli az idejét ha velünk van a kislány. tudom, hogy a közös gyermekünknek is jó apukája lesz.

2018. aug. 30. 09:18
 42/44 A kérdező kommentje:
Hogy értve fontosabb?
2018. aug. 30. 20:10
 43/44 A kérdező kommentje:
Azt mondta, egyformán vagyunk fontosak. Más érzés. Én a szerelme, ő a gyereke akit szeret.
2018. aug. 30. 20:13
 44/44 anonim ***** válasza:
Nem vagytok egyformán fontosak. Ha így lenne, nem írtál volna ki kérdést és nem szenvednél azért, hogy elhanyagol. Keress olyan társat, akinek a szemében soha "nem szűnsz meg létezni".
2018. aug. 30. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!