Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltékeny vagyok a párom...

Féltékeny vagyok a párom kislányára. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Páromnak első házasságából van egy lánya. 4 éves. Nagyon apás, apu pedig nagyon imádja. Olyan rosszul esik, hogy amikor nálunk van, márpedig 7 napból 5-öt, szinte megszűnök létezni. Olyan, mintha a párom megcsalna érzelmileg. Mi a helyes ilyenkor? Hogyan fogjam fel helyesen a szituációt?

2018. aug. 25. 22:30
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
86%
Nézd, nekem nincs gyerekem, nem tudom, mik egy kislány "alapdolgai", de hogy az apja jobban tudja, mint egy gyermektelen idegen nő, az is biztos.
2018. aug. 26. 03:56
 22/44 anonim ***** válasza:
82%
Ez az 51%-osnak ment.
2018. aug. 26. 03:57
 23/44 anonim ***** válasza:
80%

“Hogyan tovább?”

Hát mondjuk nőj fel és kezdj el érzelmileg érett felnőtt módjára viselkedni... a négy éves kislánytól nem ciki ha erre nem képes, de tőled eléggé.

2018. aug. 26. 04:47
 24/44 anonim ***** válasza:
96%

Nem értem a válaszolókat. Ha egy nő tesz fel olyen kérdést, hogy férje eljárkál otthonról, mindjárt jönnek a válaszok, hogy mert annyira csak a gyerekkel foglalkozik, hogy a férjére nincs is ideje és így már nem érzi magát férfinak. Ami szerintem jogos is, nem csak a gyereket kéne nézni, hanem a társat is.

Mint ahogy a kérdező esetében is. Ha ő olyankor le van tojva, akkor az nem egy jól működő párkapcsolat. Nem lehet teljesen mellőzni a társat egy gyerek kedvéért.

2018. aug. 26. 05:29
 25/44 anonim ***** válasza:
89%

Most akkor a hétnek az 5 napján nálatok van?

Anyja hol van?

Amúgy ha zavar, keress mást. Az éveid telnek, meg fogod bánni, sose kezdj gyerekes hapival.

2018. aug. 26. 06:56
 26/44 anonim ***** válasza:
62%
Ez a történet nem kerek. Heti 5 nap alapján alapvetően az apa neveli, amit gondolom tudott a kérdező és nyilván egy 4 éves mellett kevesebb idő jut a kettes enyelgésre, mint gyerek nélkül. Ha viszont ez a helyzet csak nyáron áll fenn az oviszünet idejére, akkor kár picsogni, hiszen átmeneti állapot.
2018. aug. 26. 08:13
 27/44 anonim ***** válasza:
51%
Na, szumma szummárum, akárhogy is hőbörögnek itt egyesek, attól, mert valakinek gyereke van az exétől, még nem jogosítja fel arra, hogy a leendő párkapcsolatát ilyen mértékben elhanyagolja. Aki másképp gondolkozik, az jöjjön le a fáról. Gyermekes emberbe szeretett bele, van ilyen, itt nem az a gond, hanem hogy a pasi a 4 éves gyermeke szintjén van. A többi lepontozott idióta hozzászólásra meg nem is reagálok, mert annyira unintelligensek, hogy földhözcseszem magam. 24N
2018. aug. 26. 08:17
 28/44 anonim ***** válasza:
70%
Én ezt nem nevezném féltékenységnek, jogos igény, hogy a társad veled is törődjön. Sajnos a szakításon kívül nincs jobb ötletem. Egyébként 27-es fogalmazta meg a legjobban.
2018. aug. 26. 08:23
 29/44 anonim ***** válasza:
64%

Nekem 4 éves gyerekem van, így pontosan tudom, hogy mivel jár a vele való élet. Fárasztó sportág...

Arról is van közeli tapasztalatom, hogy az új társ sokszor mekkora ellenséget lát egy gyerekben és miként akarja kiiktatni.

Az éremnek 2 oldala van, de úgy tűnik a hölgyike viselkedik gyerekesen ahelyett, hogy megbeszélné a pasival.

2018. aug. 26. 08:37
 30/44 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem pedig ez féltékenység.

Kérdező nem gondoltál arra, hogy őszintén bekapcsolódj az életükbe?

Egyébként kíváncsi lennék, hogy a kérdező mivel áltatta magát, amikor összejött egy apával? Azt hogy egy sz.r apa, aki mindent megad az új nőcskének? Vagy egy jó apa, aki foglalkozik a gyerekével?

2018. aug. 26. 09:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!