Féltékeny vagyok a párom kislányára. Hogyan tovább?
“Hogyan tovább?”
Hát mondjuk nőj fel és kezdj el érzelmileg érett felnőtt módjára viselkedni... a négy éves kislánytól nem ciki ha erre nem képes, de tőled eléggé.
Nem értem a válaszolókat. Ha egy nő tesz fel olyen kérdést, hogy férje eljárkál otthonról, mindjárt jönnek a válaszok, hogy mert annyira csak a gyerekkel foglalkozik, hogy a férjére nincs is ideje és így már nem érzi magát férfinak. Ami szerintem jogos is, nem csak a gyereket kéne nézni, hanem a társat is.
Mint ahogy a kérdező esetében is. Ha ő olyankor le van tojva, akkor az nem egy jól működő párkapcsolat. Nem lehet teljesen mellőzni a társat egy gyerek kedvéért.
Most akkor a hétnek az 5 napján nálatok van?
Anyja hol van?
Amúgy ha zavar, keress mást. Az éveid telnek, meg fogod bánni, sose kezdj gyerekes hapival.
Nekem 4 éves gyerekem van, így pontosan tudom, hogy mivel jár a vele való élet. Fárasztó sportág...
Arról is van közeli tapasztalatom, hogy az új társ sokszor mekkora ellenséget lát egy gyerekben és miként akarja kiiktatni.
Az éremnek 2 oldala van, de úgy tűnik a hölgyike viselkedik gyerekesen ahelyett, hogy megbeszélné a pasival.
Szerintem pedig ez féltékenység.
Kérdező nem gondoltál arra, hogy őszintén bekapcsolódj az életükbe?
Egyébként kíváncsi lennék, hogy a kérdező mivel áltatta magát, amikor összejött egy apával? Azt hogy egy sz.r apa, aki mindent megad az új nőcskének? Vagy egy jó apa, aki foglalkozik a gyerekével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!