Más is úgy szereti a kutyáját, macskáját, mintha a gyereke lenne? (Anyám féltékeny).
Van egy már 6 hónapos kiskutyám,elvileg nem is az enyém lett volna,hanem húgom a pasijától kapta(azóta szakítottak),és "rám maradt" a kutyus nevelése,gondozása.
Alapvetően eddig macskás voltam,nagyon sok cicánk volt eddig,több generáció is megélt nálunk,úgy gyerekkoromtól mostanáig,de ugye a cicák sokkal függetlenebbek,főleg mikor már megnőnek,annyira nem kötődnek az emberhez,mint a kutyák.
Most viszont nagyon a szívemhez nőtt ez a kutyus,már-már olyan,mintha a gyerekem lenne.
Anyámnak szoktam mondani,hogy "nézd,itt a kisunokád":D
Erre féltékeny,hogy én a kutyát jobban szeretem,mint őt...
29/f
Egy kutyának sokkalta több előnye van mint egy gyereknek.
pl.
- olcsóbb az oktatása,
- mindig örül majd neked ha hazamész,
- sose fog szidni itt a gyíkon,
- nem fogja szidni itt az anyósát sem,
- és nem kell tartanod attól, hogy öregségedre majd bevág egy nyugdíjasházba.
"Egy kutyának sokkalta több előnye van mint egy gyereknek.
pl.
- olcsóbb az oktatása,
- mindig örül majd neked ha hazamész,
- sose fog szidni itt a gyíkon,
- nem fogja szidni itt az anyósát sem,
- és nem kell tartanod attól, hogy öregségedre majd bevág egy nyugdíjasházba."
Cserébe teleszarja a lakást.
Egy gyerek többször okádja-szrja tele a lakást mint egy kutya vagy macska.
Az állatok szobatiszták, amennyiben rögtön megmutatja nekik az ember hol az alom, és rendszeresen mehet sétálni, nem 12 óránként 1x.
Nekem macska van, nincs gyerek és nem is akarok, és tök jófej kis állat, jobban szeretem mint egy csomó embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!