Más is úgy szereti a kutyáját, macskáját, mintha a gyereke lenne? (Anyám féltékeny).
Van egy már 6 hónapos kiskutyám,elvileg nem is az enyém lett volna,hanem húgom a pasijától kapta(azóta szakítottak),és "rám maradt" a kutyus nevelése,gondozása.
Alapvetően eddig macskás voltam,nagyon sok cicánk volt eddig,több generáció is megélt nálunk,úgy gyerekkoromtól mostanáig,de ugye a cicák sokkal függetlenebbek,főleg mikor már megnőnek,annyira nem kötődnek az emberhez,mint a kutyák.
Most viszont nagyon a szívemhez nőtt ez a kutyus,már-már olyan,mintha a gyerekem lenne.
Anyámnak szoktam mondani,hogy "nézd,itt a kisunokád":D
Erre féltékeny,hogy én a kutyát jobban szeretem,mint őt...
29/f
"Ha a gyerek csapkodni, rugdalni kezdi a kutyát akkor nem szól rá"
- azért most egy kicsit túlozni tetszik újbudai kutya-anyuka, ugye?
Újbudán nem szokták rugdalni a kölkök a kutyákat. 2017-ben sem előtte sem. Voltak hírek, bűnügyi téma, ahol állatokat bántalmaztak kölkök - de azért ez nem jellemző sehol. Ez bűnügy. 2017...
Az az érzésem, hogy túlragoztuk ezt a kicsit viccesnek szánt kérdést. "nézd,itt a kisunokád":D -írja a kérdező, és anyukájának nincs humorérzéke. Ez ennyi.
Talán na kérdező szólhatna egy-két jó szót hozzánk.
Bolognese kiskutyáról van szó.
Eddig még ilyen szobakutyánk nem volt sosem,gyerekkorban sem.
Csak németjuhászok voltak.Őket is szerettük,de ők kint voltak.
A macsekok is kint voltak,illetve ők egy idő után már annyira nem szeretik állandóan az ember társaságát,megsimogathatod,de egy idő után már az is zavarja,ha felnőtt cica,hogy folyton piszkálod.
Ellenben a mostani kiskutyám ha választani kell a kaja és a társaságom között,akkor engem választ:D
Amúgy nem,nem kakil be a lakásba.Gyakran ki van engedve(bár télen annyit nem lesz),de estére egy mellékhelyiségbe szoktam bezárni,ahol szintén van fűtés,így nem zavar senkit sem,meg ő is jobban tud éjszaka pihenni,nem kel fel arra,hogy mászkálunk wc-re mondjuk.
Volt olyan,hogy faleveleket sepregettem és 1 percre kikerült a látóteremből,és meglógott,kiosont a kapun,és nagyon megijedtem,hogy hol van,mintha egy gyerek lett volna.
Hát kövezzetek meg,de én is inkább őt menteném meg a süllyedő hajóról,mint egy idegen embert:D
Persze ha valakinek van saját gyereke,akkor nyilván nem úgy szereti,mint a gyereket,de ettől még őket is lehet gyerekként szeretni.
Anyám pl szokott hangosabban,erélyesebben is beszélni,és tőle tartja is a két lépés távolságot.
Szóval nagyon intelligens,megérzi,hogy ki az aki szereti őt,és ki az akivel meg kell tartani a távolságot!
Mondtam is Anyának,hogy ha lehet a kutya jelenlétében nem legyen vitatkozás,hangoskodás,mert ő ettől fél,mert eleve még csak 6 hónapos,olyan,mint egy kisgyerek.
Hát ezeket a kutyusokat direkt erre tervezték,hogy a család részei legyenek.
Még a macskák sem félnek tőle,lopják tőle a kaját,annyira ártalmatlan:)
"kövezzetek meg,inkább őt menteném meg a süllyedő hajóról, mint egy idegen embert"
Rendben van, megkövezünk.
#Hát kövezzetek meg,de én is inkább őt menteném meg a süllyedő hajóról,mint egy idegen embert:D#
Gyere! Én dobom rád az első téglát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!