Más is úgy szereti a kutyáját, macskáját, mintha a gyereke lenne? (Anyám féltékeny).
Van egy már 6 hónapos kiskutyám,elvileg nem is az enyém lett volna,hanem húgom a pasijától kapta(azóta szakítottak),és "rám maradt" a kutyus nevelése,gondozása.
Alapvetően eddig macskás voltam,nagyon sok cicánk volt eddig,több generáció is megélt nálunk,úgy gyerekkoromtól mostanáig,de ugye a cicák sokkal függetlenebbek,főleg mikor már megnőnek,annyira nem kötődnek az emberhez,mint a kutyák.
Most viszont nagyon a szívemhez nőtt ez a kutyus,már-már olyan,mintha a gyerekem lenne.
Anyámnak szoktam mondani,hogy "nézd,itt a kisunokád":D
Erre féltékeny,hogy én a kutyát jobban szeretem,mint őt...
29/f
en az ilyen fazonokat nagyon nem birom
ha megismerkedem egy ferfival es elojon hogy van egy kedvenc, ne adj isten tobb, kutya vagy macska a haztartasaban, akit igy es ugy szeret az nalam off
lanyoknal/noknel rendkivul gyerekesnek tartom
Nyilván a kérdező se szó szerint úgy értette, mint ahogy leírta. Az idézőjelet sem véletlenül használta.
Ha lesz saját családja, gyereke, nem fogja azt hangoztatni, hogy a kutyámat jobban szeretem, mint a kislányomat-kisfiamat. Ha tévedek, akkor így jártam. :)
Nagyon meghat, hogy nem jönnék nálad szóba, mint férfi xD Megnyugodhatsz, hogy ilyen primitív nő, mint te és némely válaszoló akkor sem kéne soha, ha te lennél az utolsó nő a Földön. Inkább a kezemet választanám. Nemhogy járni, de még barátkozni sem jöhet nálam szóba egy állatutáló senki.
Kedves kérdező! Ez fordítva is igaz szerinted?
Ha a kutyádat úgy szereted mintha a gyereked lenne, akkor majd a gyerekedet is úgy fogod szeretni, mintha az a kutyád lenne?
Azért mi, akik a tápláléklánc legfelsőbb fokán állunk, tegyünk már különbséget ember és állat között!
Bár az ilyen beteg emberek mint te, egy lépcsőfokkal lejjebb állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!