Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltékeny vagyok a párom...

Féltékeny vagyok a párom kislányára, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tehetek róla, de ha csak szóba jön hogy elhozná a gyereket, már görcsbe rándul a gyomrom és teljesen kifordulok magamból. Próbálok küzdeni ellene, meg amikor már velünk van a kislány jól elvagyunk, de ha csak megöleli az apját ismét elkap ez a rossz érzés, mert azért ő mégsem a közös gyerekünk. Sajnos sokat veszekszünk mostanában ezen, nem tudom mit tegyek. Hogyan tudnám ezt leküzdeni magamban? Olyan rossz, hogy tudom hogy nem úgy tervezünk szabad programot ahogy mi szeretnénk, hanem hozzá is alkalmazkodni kell.
2019. nov. 24. 16:03
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
20%

Ha szülsz neki Te is egyet, máris kevésbé leszel féltékeny.

Egyébként ha ennyire zavar, miért kezdtél gyerekes apával? Természetesen tudom, hogy a szerelem nem ismer határokat, én teljesen megértelek, az én páromnak is volt már egy 7 évese, amikor én is teherbeestem tőle... soha boldogabb nem voltam, mint amikor megszületett a miénk :) onnantól kezdve nem érdekelt, hogy van mástól is gyereke, sőt, szívből örültem neki, amikor a másik gyerek elkezdett foglalkozni a kicsivel és közösen játszottak.

2019. nov. 24. 16:08
 2/45 anonim ***** válasza:
94%

Mivel nem veletek él, csap pár napt van nálatok, így nem tudom, mi zavar. Ő a gyereke. Te a párja. Ne legyél féltékeny egy ölelésre, nem másik nőt ölel. Te apapótlékot látsz a párodban?

Szerintem már beteges a hozzáállásod. Érdemes lenne elgondolkodni, hogy miért, mert így sose lesz normális kapcsolatod.

2019. nov. 24. 16:10
 3/45 A kérdező kommentje:
Lehet hogy van abban valami, hogy talán az zavar, hogy nekünk még nincs közös, és pár évig még más terveink vannak, addig nem is lesz. Pedig màr benne lennék a korban, szóval lehet csak a kislányra vetítem ezt ki.
2019. nov. 24. 16:13
 4/45 anonim ***** válasza:
27%
Én azért nem akarok gyereket, mert nem akarok osztozni rajta.
2019. nov. 24. 16:34
 5/45 A kérdező kommentje:
Én se akarok, de ez a gyerek nem az én döntésem volt
2019. nov. 24. 16:36
 6/45 anonim ***** válasza:
98%
A te döntésed lehet ebben az esetben, hogy megszakítod ezzel a férfivel a kapcsolatot, és mást keresel. Hajrá! És akkor úgy tervezel szabad programot, ahogy akarsz.
2019. nov. 24. 16:45
 7/45 anonim ***** válasza:
98%
A gyerek nem a te döntésed volt, de az, hogy gyerekes pasival kezdtél a tiéd. Ha nem akarsz osztozni rajta, akkor sajátot se akarj, mert rá is féltékeny lennél. Jobb lesz mindenkinek, ha szépen elválnak az útjaitok.
2019. nov. 24. 16:48
 8/45 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, szakítsál.

Találsz gyermektelent is. Hidd el, egy csomó bosszúságtól kíméled meg magadat.

2019. nov. 24. 17:05
 9/45 anonim ***** válasza:
2%
Kérdező,ügyvéd által csináltass olyat,hogy csak mondjuk 2hetente legyen láthatás.
2019. nov. 24. 17:17
 10/45 A kérdező kommentje:
Elvileg 2 hetente lenne, csak mikor az ex összeszed valami palit magának vagy bulizhatnékja van akkor előadja a jófejet, hogy nyugodtan nálunk lehet a gyerek, apuka persze nem tud erre nemet mondani. Amúgy ha fix láthatás lenne 2 hetente és nem lenne kavarás az nem zavarna
2019. nov. 24. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!