Mit tegyek ha a párom fèltèkeny a gyerekekre?
4 ève vagyunk együtt de kezd elfajulni ez a fèltèkenysèg, tegnap volt anyáknapi ünnepsèg ès a fiamtól kaptam virágot. Amikor behoztunk mindent a kocsiból eltünt a virág. Parom meg vádaskodni kezdett, hogy biztos a fiam tüntette el. Attól tartok hogy ez mèg csak a kezdet!
Szinte minden este mozizunk a fiammal ès a lányommal olyankor csinálok pattogatott kukoricát ès közösen megnèzünk valami mesèt vagy nekik való filmet, de mostenába a párom direkt felhangósítja a laptopját hogy ne halljuk. De amikor mondom neki hogy üljön oda ő is, akkor mindig kitalál valamit.
Aggaszt ez a fèltèkenysèg, úgy èrzem tovább is durvulhat a dolog... jártatok így? Mi lett a vège?
Forditash ra is idot, vagy csak a gyerekek korul forog a vilag?
Amúgy minek majdnem minden este mozizni?
Nem világos, hogy a te gyerekeid vagy a ti gyerekeitek.
Ami bizonyos, hogy a minden esti mozizás mellett csak az APUKA tudna jelen lenni. Nagyon úgy néz ki, teljesen anyuka üzemmódban ragadtál.
Ideje lenne a FÉRFIRA is időt fordítanod, mert jelenleg, ki van b@ßva a küszöb elé, persze, hogy mérges. Ez figyelmességet is követel tőled szóban, tettben, erotikában. Lehet, hogy úgy gondood, hogy eleget teszel, de neki több kell.
De ha sok neki az idő, amit a gyerekekkel vagy, akkor nyissa ki a száját és mondja el. Amit csinál dedòs módszer.
Egyébként igen, nem árt ha gyerek után is toltotok kettesben is időt. Megkérni valakit, hogy vigyázzon rájuk heti 1 este és elmenni olyankor randizni?
Annyi elvàlt szülő van, szerintem jobban kéne figyelni a másikra. De persze jó, ha sokat vagy a gyerekekkel.
Ezt már most mondom, hogy a gyerekek így soha nem fogják teljesen elfogadni és a párod sem fogja őket.
Ezért nem csináltok közösen négyesben programot.
Szerintem a párod most kezd rájönni, hogy nem volt poén két gyermekes anyukával kezdeni.
Nehogy már ne foglalkozz a gyerekeiddel azért mert a pasid hisztizik...
Hol sok napi másfél óra a gyerekekkel? Nem tudom mennyi idősek, de abból ítélve hogy 9-kor alszanak és mesét néznek, valószínűleg nem 14-18 évesek lehetnek... egy kisgyerek igényli azt hogy foglalkozzanak vele.
Te csinálod jól, a párod meg tudhatta volna hogy ez lesz ha egy anyukával kezdett. Még meg is próbálod bevonni őt a közös programokba... Nem veled van a baj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!