Ti tapasztalatok ilyet anyukátoknál? Mi lehet a baj, talán féltékeny?
#1 Kb 2 hete mondtam neki, hogy nem is szeret engem, erre mi volt a válasza? 'Hogy mondhatsz ilyet, hogy nem szeretlek, mindent megveszek neked'
Na szerintem nem ezen múlik a szeretet, hogy mennyi mindent vesz meg, inkább beszélgetni kéne, meg az együtt eltöltött idő számít.
Igen, hasonló az én anyám is, folyton féltékenykedik anyósomra, de ő más okból, mert anyósommal nem vagyunk jóban. Anyukámnak csak üldözési mániája van.
A te anyukádnál más a helyzet.
Ő is látja, hogy nem jó anyád, de változtatni nehéz, mást hibáztatni meg könnyű.
Hátha áradozol állandóan a barátod anyukájáról akkor lehet anyukádnak fáj,pláne ha hozza nem így állsz.
Ezt csak te tudhatod . Anyukád viszont abba hibázott hogy nem foglalkozott veled eléggé,de attól még ő az anyukád
Ha ő megbántott te akkor se bántsd meg
Vele kellene leülnöd beszelni hogy neked jobb lenne ha pénz meg draga dolgok helyett élményeket adna,és beszelgetnetek ..
Féltékeny
Normalis esetben , egy anya örul , ha a gyerekét szereti valaki , de sok ilyen van , aki mégsem
Az ilyenek miatt hiszik azt a biróságon valaskor , hogy uszit , es sok ártatlan megszivja ezek miatt
7-es, hidd el, nem lehet minden anyával leülni ès megbeszélni.
Az enyém dettó ilyen volt, csak ő nem anyósjelöltre volt féltékeny, hanem barátnőim anyjára, akikkel - mily érdekes- bizalmasan, jókat tudtam mindig beszèlgetni. Vele soha. Most a híreket figyeli a rádióban, most főz. Nekem a most húszéves lányom amkor kijön beszélgetni a konyhába, a főzőkanalat eldobom, rá figyelek. Anyám, ha bármit próbáltam neki mondani, gyorsan még intenzívebben főzött, hogy még hátat is fordíthasson nekem, és kedvem se legyen beszélni.
Kérdező, szerintem ne menj bele anyukád játszmáiba. És klassz, hogy van egy anyud korú bizalmasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!