Vállalnátok takarítást anyukátoknál?
Figyelt kérdés
Ha ő jómódú és takarítónőt keres, a ti családotoknak meg jól jönne a plusz pénz, járnátok anyukátokhoz takarítani? Hozzáteszem, nehéz természete miatt nem marad meg nála senki. Lealacsonyító lenne, ha ti elvállalnátok?2017. nov. 5. 19:55
1/18 anonim válasza:
hát én nem. inkább takarítanék másnál. ez nagyon kiszolgáltatott helyzet lenne.
2/18 anonim válasza:
Necces... ha nagyon kellene a pénz akkor persze, de ha meg tudok lenni nélküle akkor nem.
3/18 anonim válasza:
Csak ha nagyon nincs más lehetősegem.
De a te esetedben (mivel irod hogy nem könnyű eset) szinte biztos hogy előbb utóbb kikészülnél.szoval jol gondold meg
4/18 anonim válasza:
Anyámnál, akármilyen a természete, vagy ingyen takarítok vagy sehogy.
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! A megérzéseim ugyanezek
2017. nov. 5. 20:13
6/18 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Megkapnám a fejemhez állandóan, hogy itt kihagytam, ott nem úgy néz ki, mint ahogy ő azt elképzelte stb. Csak megaláznám és tönkretenném magam vele.
7/18 anonim válasza:
Nem is tudom,szerintem az lenne a természetes ha segítene Téged anyagilag ha jómódú és Te rosszul állsz.De nem olyan módon hogy takarítasz és fizetséget ad...
8/18 anonim válasza:
Az anyámtól nem fogadnék el pénzt azért hogy segítsek neki a takaritásban.
9/18 anonim válasza:
Ha rosszul állnék és ő jól megfizetne, akkor elvállalnám az állást. Ki nem sz.rj. le mit magyaráz rosszindulatú nő. Vagy egyik fülemen be és a másikon ki vagy eleve fülessel megyek és zenét hallgatok takarítás közben.
10/18 anonim válasza:
Én megpróbálnám,ha nem jó nem megyek többet. Addig is több pénzem lenne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!