Vállalnátok takarítást anyukátoknál?
Azért egy nehéz természetű nő is máshogy viselkedik idegenekkel, mint a családjával.
Én pl. mindenki szerint utálatos, undok ember vagyok, a férjem szerint pedig egy aranyos, tündéri nő.
Az anyám is elég érdekes tud lenni másokkal, de velem pl. mindig nagyon aranyos, kedves. Ha más takarítana nála, tuti kiszekírozná a világból is, de engem nem, ill. meg tudnánk beszélni. Szóval ettől még simán elvállalnám.
(Ha ő gazdag, én meg nem, akkor amúgy is támogatna, így meg még kapna is cserébe valamit érte.)
Nem azért nem vállalnám el, mert lealacsonyító lenne, hanem mert ha valóban ez a helyzet, és a leírásod alapján benne van a hajlam, hogy téged jobban megalázzon, mint bármilyen más alkalmazottat, akkor élne is vele, holt biztos, hogy nem lenne úgy jó, ahogy te csinálod.
Egyébként: ha ennyire jómódú, miért is nem segít titeket?
Siman.
Ismerek valakit akinel a parjanak a lanya takarit mert nem talal munkat.
Nem.
1) biztos nekem esne, hogy édes anyukámnak miért nem ingyen csinálom
2) a kákán is csomót kereső, bunkó stílusát nem bírnám (amúgy tényleg ilyen sajnos)
Köszönöm mindenkinek a hozzászólás!
Akik azt írták, ingyen takarítanának csak az anyjuknak, vsgy sehogy: Nem ez lett volna a kérdés, amiben segírséget kértem, hogy takarítanátok -e ingyen.....
Az a kérdés valahogy úgy hangzott volna: Ha a nagymamátok nevelt volna titeket és anyátokra soha semmiben nem számíthattok, kivéve az intrikáira... , soha semmiben nem segít, az unokáira nem vigyáz, inkább azt mondja, hívj bébiszittert...., ingyen vagy pénzért takarítanátok - e neki?
De nem kell az etikai romlottságom miatt kioktatni, ugyanis a nagymamámnak, aki felnevelt, bármit szívesen megtennék, természetesen ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!