Azok a szülők, akik nem szeretik a tetoválásokat, de a gyerekük (18 felett) csináltat, hogy békél meg a dologgal? Mennyi idő után? Ha előre szól, megpróbálja lebeszélni? Tapasztalatok?
kelta védelmi jel :D előbb biztosra kell menni volt már olyan aki egy menő kínai jelet rakatott magára aztán kiderült levest jelent :D
nem szólnék semmit, csak arra kérem olyan helyre tegye amit el lehet rejteni, ha kell és ha meggondolja magát akkor a lézeres kezelést már nem fizetném neki, oldja meg maga
Én az elsőt beközöltem, h lesz, s nem is mondtak rá szüleim semmit, csak annyit, h jól gondoljam meg mit és hova...
A másodiknál is szóltam, h na ekkor meg ekkor megyek a tetoválóshoz, nem örültek neki, de nem tudtak mit csinálni.. a harmadiknál nem jelentettem be előre, csak hazaállítottam vele és kész...
Anyu kiborult, apunak nagyon tetszett.
Anyu hogyan békült meg a dologgal? 1-2 hét elteltével lenyugtázta, h ez van és kész. Persze a tetoválások nem változtattak a szülő- gyermek kapcsolatunkon.
30/N
HH hogy békél meg?
Nem nekik hanem maguknak csináltatnak tetoválást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!