"Mamahotel eredménye a metális betegségek tárháza" igaz ez? Mik a tapasztalatok?
Olvasgattam itt az oldalon és ezen a mondaton megakadt a szemem, elgondolkodtatok.
Tényleg lehetséges ez? Viszonylag felnőtt korban anyával lakni tényleg kikészít idegileg?
Ebben a helyzetben vagyok, tanulok de sokat vagyok itthon, anyukámmal és folyton rosszkedvű és ingerült vagyok ilyenkor. Semmi életkedvem és a depresszió tüneteit produkálom. Mindent abban a percben megkell csináljak,hogy parancsba adja, ha látja,hogy épp leültem rögtön kitalál valamit. Ha ellenkezek, lusta dög vagyok, kiabál, ordít. Másik percben ölelgetne puszilna jaj mennyire szeret,mint egy bipoláris.
Lehetek emiatt nem egészséges mentálisan? Hogy kihasson rám akkor is,mikor nincs itthon?
Van e hasonló tapasztalatotok a témában?20 n
Olvastam az adott kommentet, nem volt más célja, mint a kérdező lealázása azért, mert komolytalannak tűnő kérdést tett fel, bolhából elefánt módon - ha jól emlékszem, hogy hol volt írva.
Nyilván, ha neked van egy pszichiátriai beteg anyukád, az nem feltétlenül van jó hatással rád; de általánosságban, attól, hogy valaki otthon lakik huszonévesen, még nem lesz beteg.
Nekem az volt, szeretem a családomat meg minden, de rémesen gyerekként kezeltek.
21 évesen elkéredzkedni (mint 10 évesen), mire költöm a pénzem, miért erre, miért arra.
Ha valamit nem azonnal csináltam meg, haogy mondták - mert pl. egy szabadúszó projektet csináltam hétvégén -, akkor ment a hiszti, kiabálás, "ELTARTALAK" és társai.
Köszi, felnőttként önálló keresettel, beleafva a rezsibe meg a kajámat 100% saját magam intézve nekem ez a fajta ellenőrizgetés nem fért bele, le is léceltem elég hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!