"Mamahotel eredménye a metális betegségek tárháza" igaz ez? Mik a tapasztalatok?
Olvasgattam itt az oldalon és ezen a mondaton megakadt a szemem, elgondolkodtatok.
Tényleg lehetséges ez? Viszonylag felnőtt korban anyával lakni tényleg kikészít idegileg?
Ebben a helyzetben vagyok, tanulok de sokat vagyok itthon, anyukámmal és folyton rosszkedvű és ingerült vagyok ilyenkor. Semmi életkedvem és a depresszió tüneteit produkálom. Mindent abban a percben megkell csináljak,hogy parancsba adja, ha látja,hogy épp leültem rögtön kitalál valamit. Ha ellenkezek, lusta dög vagyok, kiabál, ordít. Másik percben ölelgetne puszilna jaj mennyire szeret,mint egy bipoláris.
Lehetek emiatt nem egészséges mentálisan? Hogy kihasson rám akkor is,mikor nincs itthon?
Van e hasonló tapasztalatotok a témában?20 n
Nem attól lesz valaki mentálisan beteg, hogy otthon lakik felnőtt létére az anyjával, hanem fordítva: általában azért lakik valami mondjuk 40 évesen otthon, mert valami mentális problémája van. Például szorong vagy depressziós, emiatt nem kap munkát, nem tud elköltözni. Vagy van munkája, de fél a felnőtté válástól, attól, hogy függetlenedjen a szüleitől (Pán Péter-szindróma) vagy ilyesmi.
Pusztán attól, hogy valaki a szüleivel lakik még nem fog begolyózni. Különben minden gyerek mentális beteg lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!