"Mamahotel eredménye a metális betegségek tárháza" igaz ez? Mik a tapasztalatok?
Olvasgattam itt az oldalon és ezen a mondaton megakadt a szemem, elgondolkodtatok.
Tényleg lehetséges ez? Viszonylag felnőtt korban anyával lakni tényleg kikészít idegileg?
Ebben a helyzetben vagyok, tanulok de sokat vagyok itthon, anyukámmal és folyton rosszkedvű és ingerült vagyok ilyenkor. Semmi életkedvem és a depresszió tüneteit produkálom. Mindent abban a percben megkell csináljak,hogy parancsba adja, ha látja,hogy épp leültem rögtön kitalál valamit. Ha ellenkezek, lusta dög vagyok, kiabál, ordít. Másik percben ölelgetne puszilna jaj mennyire szeret,mint egy bipoláris.
Lehetek emiatt nem egészséges mentálisan? Hogy kihasson rám akkor is,mikor nincs itthon?
Van e hasonló tapasztalatotok a témában?20 n
Egyes esetekben igen egyes esetekben pedig nem.
Számít az hogy milyen a szülő személyisége és a tiédtől is függ.
Abban az esetben amit leírsz káros de ennek semmi köze sincs a "mamahotelhez" simán csak kattyos az anyukás (bocsánat).
Akkor káros a mamahotel ha kivan nyalva a segged és emiatt kb életképtelen leszel vagy nagyon nehezen megy majd a beilleszkedés az életbe.
Még rosszabik eset ha nincsen munkád nem tanulsz csak otthon héderezel...kivéve ha cső gazdagok vagytok mert akkor engedd el amit írtam :D
Egy munkanélküli ember annyi pénzt se tud összeszedni hogy egy albérletet megfizessen valahol bárhol, rokonok nyakára menni meg akik nem látnak szívesen, csöbörből a vödörbe.
Akkor a mamahotel a tárháza a pszihiátirai betegségeknek ?!
"Egy munkanélküli ember annyi pénzt se tud összeszedni hogy egy albérletet megfizessen valahol bárhol,"
Sokszor dolgozó emberek se:)
Amilyen albérletárak vannak,2 havi kaucióval elég hosszú megtakarítás kell mire egyáltalán eljut odáig valaki,már ha van munkája.Vagy van állandó munkája.
Amúgy egészségesnek nem egészséges.
Persze sok kényszerhelyzetben élő szereti azt mondani,hogy "lehet együtt élni".De az ilyen "jaj de happy minden" többgenerációs együttéléseknek általában az a működő motorja,hogy valamelyik fél nyel és nyel.
Egy 20-as 30-as ember/pár életritmusa nem alkalmas arra,hogy 50+-os emberekkel éljen.
Mások az igények.
Persze kérdés,hogy milyen lakásban élnek.
Azt nem nevezném mamahotelnek,ahol külön álló lakrészben élnek,mert azzal az erővel már saját albiban is lakhatna a gyerek.
A klasszikus mamahotel az,amikor egy légtérben/egy fürdőszobán,konyhán kell osztozni több családnak,ami szerintem idegörlő,pláne,ha még a szülők dolgoznak és nem nyugdíjasok.Ha meg nyugdíjasok az a baj,hogy túl sok idejük lesz és kötekedőek lesznek.
# 14 miért lettem lepontozva ennyire ? :D
Full igazat írtam le.
Nem azokat akarom megbántani akik kevés pénzért dolgoznak vagy valamiért nem találnak munkát így otthon kénytelenek lakni anyagi gondok miatt..nem ezt jeleti a "mamahotel".
Teljesen félreértik sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!