Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltékeny, önző dög vagyok,...

Féltékeny, önző dög vagyok, valami ötlet a változásra?

Figyelt kérdés

Anyának a barátjára féltékeny vagyok mert foggalmam sincs miért, a legjobb barátnőmre is féltékeny vagyok főleg ha más lányokkal van. Folyamatosan megkapok mindent. Anyával pedig mártírkodok pl:este megnézem a tv műsort utána másnap pedig azt mondom hogy egymagam kellett megnéznem

Utálom magamat

Egy hisztis önző liba vagyok

Változni szeretnék csak nem tudom hogy.

Anyával most is veszekedtem és az a baj hogy szinte ki akarom magamnak sajátítani az embereket.. 😶

2019. febr. 23. 10:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
47%
Mindennap, amikor felébredsz, vegyél egy nagy levegőt majd fújd ki szépen fokozatosan. Ezt mindennap ötször. Majd mondd magadban, hogy ezen a napon leszek gci.
2019. febr. 23. 11:02
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
Járj többet társaságba ott gyorsabb leszoknál erről a gyerekes viselkedésről
2019. febr. 23. 11:06
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Mutasd meg a kérdésed anyudnak,kérj bocsanatot és beszéljétek meg,hogy segíteni tudjon ebben.
2019. febr. 23. 11:13
 4/19 anonim ***** válasza:
86%

Semmi gond. Ez sima kamaszkori hangulat. Magától el fog múlni.

Nem vagy te olyan rossz, mint hiszed. Ez max kellemetlen, de nem baj.

2019. febr. 23. 11:35
 5/19 anonim válasza:
87%
Szerintem kérj bocsánatot anyukádtól. Én is néha hisztis vagyok. Te is barátkozz más lányokkal. Szerintem...
2019. febr. 23. 11:58
 6/19 anonim ***** válasza:
54%

En is ilyen vagyok,ilyen voltam mindig... es nem vezet jora ez teny.. ki akarom sajatitani magamnak az embereket de ez azert van mert rohadt egyedul erzem magam , nincs senkim.. voltam oszichiaternel, most kezdem el szedni a gyogyszereket ( nem csak e miatt)

:) kivancsi leszek a valtozasra. Esetelg ha szeretnel beszelgetni valakivel errol nekem nyugodtan irhatsz uzenetet es atmegyunk chatre.

Egyebnent te hany eves vagy?

20/L

2019. febr. 23. 12:03
 7/19 anonim ***** válasza:
59%
Túl nagy az egód. Azt kell leépíteni.
2019. febr. 23. 12:32
 8/19 anonim ***** válasza:
26%

A #7 jól mondja!

Egyszerűen nagy az egoizmusod,és azt kell leépìtened.

Legyen önfegyelmed!

Ha úgy érzed,hogy mar megint hisztizel,öblítsd le hideg vízzel a pofàdat.Vagy mosakodni meg. A féltékenysègre meg ezt:hadj figyelmen kívül a barátodat,ha másokkal van. Vagy fogadd el,hogy rajtad kívül is vannak baràtaid.

Inkább foglalkozz a tanulással! Épitsd a jövődet!

2019. febr. 23. 12:51
 9/19 anonim ***** válasza:
69%
Anyukádnak barátja van, tehát nyilván elváltak apáddal. Tippelhetek? Faterod lelépett és nem foglalkozik veled?
2019. febr. 23. 12:54
 10/19 anonim ***** válasza:
14%
Nárcisztikus személyiség zavar, olvass utána és menj el dokihoz!
2019. febr. 23. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!