Féltékeny, önző dög vagyok, valami ötlet a változásra?
Anyának a barátjára féltékeny vagyok mert foggalmam sincs miért, a legjobb barátnőmre is féltékeny vagyok főleg ha más lányokkal van. Folyamatosan megkapok mindent. Anyával pedig mártírkodok pl:este megnézem a tv műsort utána másnap pedig azt mondom hogy egymagam kellett megnéznem
Utálom magamat
Egy hisztis önző liba vagyok
Változni szeretnék csak nem tudom hogy.
Anyával most is veszekedtem és az a baj hogy szinte ki akarom magamnak sajátítani az embereket.. 😶
Semmi gond. Ez sima kamaszkori hangulat. Magától el fog múlni.
Nem vagy te olyan rossz, mint hiszed. Ez max kellemetlen, de nem baj.
En is ilyen vagyok,ilyen voltam mindig... es nem vezet jora ez teny.. ki akarom sajatitani magamnak az embereket de ez azert van mert rohadt egyedul erzem magam , nincs senkim.. voltam oszichiaternel, most kezdem el szedni a gyogyszereket ( nem csak e miatt)
:) kivancsi leszek a valtozasra. Esetelg ha szeretnel beszelgetni valakivel errol nekem nyugodtan irhatsz uzenetet es atmegyunk chatre.
Egyebnent te hany eves vagy?
20/L
A #7 jól mondja!
Egyszerűen nagy az egoizmusod,és azt kell leépìtened.
Legyen önfegyelmed!
Ha úgy érzed,hogy mar megint hisztizel,öblítsd le hideg vízzel a pofàdat.Vagy mosakodni meg. A féltékenysègre meg ezt:hadj figyelmen kívül a barátodat,ha másokkal van. Vagy fogadd el,hogy rajtad kívül is vannak baràtaid.
Inkább foglalkozz a tanulással! Épitsd a jövődet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!