Féltékeny vagyok a párom kislányára, mit tegyek?
A párod kislánya szerencsés, az apja szereti és rendszeresen látja őt. A gyerek életében ez nagyon fontos alap. A jövőben is számíthat rá remélhetőleg. Ez akkor sem változik, ha te is szülsz majd.
A közös baba mellett a kislánya egyenlően fontos lesz, ha beteg, ha ballag, ha egyetemi albérletre kér havi apanázst az apjától. Amennyiben úgy érzed, hogy ezekért egy hangyányit is a lányát hibáztatnád és zavarna, esetleg korlátozni akarnád az apját, akkor bele se vágj a közös gyerekbe, mert nagyon nem fair velük szemben. Jobb, ha kivonulsz a képből, mikor felébred a zöld szemű szörny.
Rosszul gondolod!
A gyereknek a szülőjével való találkozás normál esetben mindig öröm. Mondom, NORMÁL ESETBEN.
Nem fogja frusztrálni, ha egy héten akár mindennap látja, inkább az szokott gond lenni, ha ritkán.
A gyerekszülést meg gondold meg - különösen mivel leírtad, hogy nem nagyon akarsz - mert mire oda eljutnátok már úgysem lesztek együtt.
Vagy a pasi fogja megunni, hogy a gyerekével áskálódsz, vagy neked lesz eleged a családi életből.
Nemhogy örülnél, hogy jó apa a párod.2 hetente találkozhatna a saját gyerekével?Ebbe belegondolni is rettenetes.Miért zavar téged,ha megöleli a saját apját? Oké,hogy nem közös,nem is téged kell ölelgetnie,hanem a SAJÁT apját.Nyilván kell hozzá alkalmazkodni,de ezt te vállaltad,mikor összejöttél a pároddal.
Egyébként meg,ha csak 2 hetente mehetne hozzátok és közben anyuka felszed valami palit,akkor a gyerekkel mi lesz? Hallgatja majd, ahogy anyuka gyűri a lepedőt?Ne szakíts el a párodat a gyerekétől.Hidd el,hogy felesleges a szart kavarni Engem is így passzolgattak,apám új nője meg elintézte,hogy azon a napon,mikor a 18-at töltöttem kivágjanak, mint macskát szarni.Látnád milyen lettem.Később apa is megbánta és ő is lecsúszott egy kicsit.Ezt akarod? Gondolj arra,hogy a gyerek nem tehet semmiről.Az anyja rakja oda hozzátok,nem tud mit csinálni.Hová menjen szegény? Hidd el,hogy nem fogja elvenni tőled a párodat.
Azt nem értem, hogy miért jönnek össze gyermekes pasival olyan nők, akik képtelenek normálisan állni a gyerekhez. (És ez persze fordított nemekkel is így van.) Mi az, hogy bőven elég ha kéthetente látja? A gyereke, és ha hiányzik neki? Egyébként megnyugtatlak, ha anyuka elutazik hosszabb időre, akkor is nála lesz, sőt. Lehet olyan helyzet, hogy a gyerek valamilyen okból apához kerül, mondjuk az anya nem alkalmas tovább a gyereknevelésre, lemond róla, baleset éri vagy Isten ne adja, de meghal. Ezt azért kalkuláld be. Az a gyerek mindig az ő gyereke marad, és nem, nem a te gyereked lesz neki az első, hanem legjobb esetben a két gyerek egyformán fontos lesz. És ha az egyiknek joga van minden nap az apját látni, akkor a másiknak is, ha mindketten akarják.
És mi ez a duma, hogy az a kislány úgyis csonka családban nő fel, neki már mindegy? Bár látná a párod, amiket leírtál ide és rájönne, mekkora kígyó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!