Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltékeny vagyok a párom...

Féltékeny vagyok a párom kislányára, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tehetek róla, de ha csak szóba jön hogy elhozná a gyereket, már görcsbe rándul a gyomrom és teljesen kifordulok magamból. Próbálok küzdeni ellene, meg amikor már velünk van a kislány jól elvagyunk, de ha csak megöleli az apját ismét elkap ez a rossz érzés, mert azért ő mégsem a közös gyerekünk. Sajnos sokat veszekszünk mostanában ezen, nem tudom mit tegyek. Hogyan tudnám ezt leküzdeni magamban? Olyan rossz, hogy tudom hogy nem úgy tervezünk szabad programot ahogy mi szeretnénk, hanem hozzá is alkalmazkodni kell.
2019. nov. 24. 16:03
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
86%
Remélem a párod rajon hogy milyen ember vagy.... Mielőtt gyereket csinal neked! Bar mondjuk IP cím után kiderithetem :D En a helyedben szakitanék mielőtt felkeresem. :P
2019. nov. 24. 18:49
 32/45 anonim ***** válasza:
92%
Igen, inkább mondd meg neki, hogy nem tudod elviselni a gyerekét, a gondolatot, hogy mögötte te is max másodiknak érzed magad és mondd el a közös gyerekre vonatkozó elképzeléseidet is. Hadd döntse el, mit akar, mielőtt megszületik és zsarolni kezded vele (gyengeségből vagy rosszindulatból, az mindegy).
2019. nov. 24. 19:01
 33/45 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyeneket kéne bedugni a zárt osztályra és messzire hajítani a kulcsot. Pezsgőt bontanál akkor, ha történne valami az aktuális palid volt feleségével? Normális vagy? Arra meg már szavakat se találok, hogy vetélytársat látsz egy kisgyerekben, mintha kb. a pasid szeretője lenne. Nagyon remélem, hogy a pasid később sem akar majd teherbe ejteni, mert ilyen deviáns egyedeket sterilizáltatni kellene, hogy ne mérgezzék a saját gyerekeik életét és/vagy ne csináljanak belőlük is egy ilyen elmeroggyant szánalomkupacot.
2019. nov. 24. 19:32
 34/45 A kérdező kommentje:
Hallod, a párom bontaná az elsőt, azok után amit a nő művelt velünk. Fogalmad sincs a hogy mi a helyzet
2019. nov. 24. 20:02
 35/45 anonim ***** válasza:
95%

Nem érdekel senkit, hogy adod elő TE, a TE szemszögedből, hogy " amit a nő művelt veletek" Csak annyit lehet mondani itt:

Szegény, szegény gyerekek.

2019. nov. 24. 20:52
 36/45 anonim ***** válasza:
97%
Te inkabb ne szülj, mert még a végén a közös gyerekre is féltékeny leszel. Neked orvos kell!!! Beteg vagy!
2019. nov. 24. 21:02
 37/45 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező! Undorító egy nő vagy.
2019. nov. 24. 21:27
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű, nem kell gyerekes pasival összejönni. Problem solved.
2019. nov. 24. 22:40
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a pasidnak, őszintén mit érzel. Mennyi idős a kislánya?
2019. nov. 24. 23:25
 40/45 anonim ***** válasza:
97%

Huhhaaa gondok vannak a toronyban nem is kicsit...

Az én páromnak is van egy 14 éves lánya. Náluk is váláskor meglett szabva a láthatás de senki nem tartja be (szerencsére). Néh dob egy smst a leányzó, hogy "apa ma ott alszom este" vagy "apa el tudsz jönni értem ide vagy oda ekkor és akkor". Eszembe nem jutott soha féltékenynek lenni rá VAGY a volt feleségére esetleg. 100%-ig tisztában vagyok vele, hogy mindene a lánya és szeretem mikor ittvan, mert akkor látni a páromon azt a határtalan apai szeretetet amit ad a lányának. Tudom hogy ő a legfontosabb az éltében és ezt el is fogadtam azonnal.

Ennyi. El kell fogadnod, hogy bármit teszel ő mindig egy kicsivel előrébb van a szívében mint te.

2019. nov. 25. 00:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!