Féltékeny vagyok a párom kislányára, mit tegyek?
Remélem a párod rajon hogy milyen ember vagy.... Mielőtt gyereket csinal neked! Bar mondjuk IP cím után kiderithetem :D En a helyedben szakitanék mielőtt felkeresem. :P
2019. nov. 24. 18:49
Igen, inkább mondd meg neki, hogy nem tudod elviselni a gyerekét, a gondolatot, hogy mögötte te is max másodiknak érzed magad és mondd el a közös gyerekre vonatkozó elképzeléseidet is. Hadd döntse el, mit akar, mielőtt megszületik és zsarolni kezded vele (gyengeségből vagy rosszindulatból, az mindegy).
2019. nov. 24. 19:01
Az ilyeneket kéne bedugni a zárt osztályra és messzire hajítani a kulcsot. Pezsgőt bontanál akkor, ha történne valami az aktuális palid volt feleségével? Normális vagy? Arra meg már szavakat se találok, hogy vetélytársat látsz egy kisgyerekben, mintha kb. a pasid szeretője lenne. Nagyon remélem, hogy a pasid később sem akar majd teherbe ejteni, mert ilyen deviáns egyedeket sterilizáltatni kellene, hogy ne mérgezzék a saját gyerekeik életét és/vagy ne csináljanak belőlük is egy ilyen elmeroggyant szánalomkupacot.
2019. nov. 24. 19:32
34/45 A kérdező kommentje:
Hallod, a párom bontaná az elsőt, azok után amit a nő művelt velünk. Fogalmad sincs a hogy mi a helyzet
Nem érdekel senkit, hogy adod elő TE, a TE szemszögedből, hogy " amit a nő művelt veletek" Csak annyit lehet mondani itt:
Szegény, szegény gyerekek.
2019. nov. 24. 20:52
Te inkabb ne szülj, mert még a végén a közös gyerekre is féltékeny leszel. Neked orvos kell!!! Beteg vagy!
2019. nov. 24. 21:02
Kérdező! Undorító egy nő vagy.
2019. nov. 24. 21:27
Nagyon egyszerű, nem kell gyerekes pasival összejönni. Problem solved.
2019. nov. 24. 22:40
Mondd meg a pasidnak, őszintén mit érzel. Mennyi idős a kislánya?
2019. nov. 24. 23:25
Huhhaaa gondok vannak a toronyban nem is kicsit...
Az én páromnak is van egy 14 éves lánya. Náluk is váláskor meglett szabva a láthatás de senki nem tartja be (szerencsére). Néh dob egy smst a leányzó, hogy "apa ma ott alszom este" vagy "apa el tudsz jönni értem ide vagy oda ekkor és akkor". Eszembe nem jutott soha féltékenynek lenni rá VAGY a volt feleségére esetleg. 100%-ig tisztában vagyok vele, hogy mindene a lánya és szeretem mikor ittvan, mert akkor látni a páromon azt a határtalan apai szeretetet amit ad a lányának. Tudom hogy ő a legfontosabb az éltében és ezt el is fogadtam azonnal.
Ennyi. El kell fogadnod, hogy bármit teszel ő mindig egy kicsivel előrébb van a szívében mint te.
2019. nov. 25. 00:17
Kapcsolódó kérdések: