Féltékeny vagyok a párom kislányára, mit tegyek?
Sajnalom de a gyerek szerencsere fontosabb a pasi ak mint te.
Az a pasi tobbet er mint te. Es eleg szanalmas h mar most egy gyerekkel akarsz kicseszni csak mert kisajatitod a pasit.
Remelem leesik neki es a gyereket valasztja nem teged
Teeg keress egy gyerekmentes pasit.
"Az apukának a láthatáson kívül nem is lenne kötelessége elválalni, hogy vigyáz a gyerekre"
Ekkora gyökérséget is rég olvastam már... Attól, hogy a szülők elváltak, az a kislány a párod elsőszülött gyereke lesz ÖRÖKRE. Vágod? Te, meg a közös gyerek sose lesz első, mert neki már megvolt az első. Szerencsés a gyerek, hogy az apja nem olyan korlátozott mint te, és nem azért van a kislánnyal mert kötelessége, hanem mert szereti.
És tudjál róla,az nem "lepasszolás" ha a másik szülő is időt tölt a gyerekkel, hanem normális dolog!
Hisztizz csak, hamarosan te is ex leszel valami azt súgja :D
"Utolsó, szerintem egy felnőttnek meg ne legyen már egy gyerek a “szerelme”."
Szerintem sem. Csak leírtam, hogy ez így van. Ahogy az anyucikák szerelmesek a kishercegükbe, az apucikák ugyanúgy szerelmesek a kishercegnőjükbe.
Szerintem is beteg dolog, az meg még szánalmas is, mikor a gyerek már elköltözött, saját családja van, a magányos szülő meg még mindig szerelmes a gyerekbe, mert a felnőtt kapcsolatokat háttérbe szorította.
Akkor máshonnan megközelítem: a gyerek nem tehet semmiről és szerencsés,hogyha az anyja lepasszolja, akkor a szomszéd néni helyett az apja rögtön ott van érte.
Neked azt kell megértened, hogy nem lehetsz kizárólagos első sem most, sem később. Ha gyereketek lesz, akkor osztott első helye lesz a párod lányával, amit ne akarj elvenni tőlük. A házasság bomlott fel, a szülői feladat ugyanaz maradt és párod esetében ez már egy élő kapcsolat, ami egész életében jelen lesz. Valaki tapasztaltabbat keress, aki elmondhatja, milyen módszerrel dolgozta fel, hogy így is lehet fontos a párjának, csak más módon. Ez nem kevesebb, csak más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!