Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan haragszik rám a...

Jogosan haragszik rám a hugom, amiért nem vigyázom a kislányára?

Figyelt kérdés
A hugommal hetek óta nem beszélünk, mert a nyári szünet elején megkérdezte, hogy vigyáznék-e az elsős kislányára ezidő alatt. Tanár vagyok. Július 4. és augusztus 22. között itthon vagyok és kitalálta, hogy mivel én úgy sem dolgozom, ezért erre a hat hétre "lepasszolná" nekem, mert a gyerek felügyeletét nem tudják megoldani a férjével, a táborokat meg nem tudják kifizetni. Én egész évben tanítok, felügyelek, gyereket nevelek és ezidő alatt tényleg pihenni szeretnék, emiatt nem vállaltam. Azóta nem hajlandó beszélni velem és közös ismerősöktől hallom vissza, hogy minden önző szemétnek elmond. Szerintetek jogosan haragszik rám?
2022. júl. 21. 18:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/167 anonim ***** válasza:
97%
Ezek szerint a tesódék mindenki kihasználnak akit csak lehet.
2022. júl. 21. 20:10
 52/167 A kérdező kommentje:
#51 Igen, ez jellemző rájuk. Tudom, ő a testvérem és olyannak kell elfogadnom amilyen, de igaz, ami igaz.
2022. júl. 21. 20:11
 53/167 anonim ***** válasza:
97%

"olyannak kell elfogadnom amilyen"

De azért maradjon meg az önbecsülésed: ne hagyd, hogy hülyére vegyen!

2022. júl. 21. 20:14
 54/167 anonim ***** válasza:
94%
Minden suliban kell lennie elvileg nyári "tábornak", ahol a gyerekre vigyáznak, menjen oda a gyerek.
2022. júl. 21. 20:15
 55/167 anonim ***** válasza:
97%
Az én családomban is van ilyen, az unokanővéremék. Nagyanyámmal KÖZÖLTÉK hogy ott hagyják a gyereket egy hétre nála- Az hogy MEGKÉRDEZZÉK vállalja-e eszükbe sem jutott. Természetesen egy fillért se hagytak a kisnyugdíjas mamának a gyerekre, de közölték hogy strandra azért el kéne vinni..
2022. júl. 21. 20:15
 56/167 anonim ***** válasza:
100%
Főnyeremények az ilyen rokonok...
2022. júl. 21. 20:17
 57/167 anonim ***** válasza:
97%

"Én szívesen vigyázok az unokaöcsémre. Sőt!"

Én is, van unokaöcsém, unokahúgom, szeretem őket, szívesen is vigyázok rájuk, de ez nem azt jelenti, hogy ha kijelentem, hogy megyek két hét szabadságra, akkor arra az időszakra hozzám lehet passzolni őket, mert "úgyis van időm". Mondjuk az én tesóm nem is várna ilyet, nem bunkó.

2022. júl. 21. 20:25
 58/167 anonim ***** válasza:
0%

44 nem tudom evvel mi rosszat írtam h így magadra vetted 🤣

Nem csípem a gyerekeket és jó munkám van, köszi.

Amúgy meg nyavalygás van a szar fizetés miatt akkor szezonra pár hét munkát lehet vállalni.

Ez ugyan olyan, h amikor tanár lett tudta h ez a fizetés...mint a Te példád.

2022. júl. 21. 20:34
 59/167 anonim ***** válasza:
95%
Az én tesómnak 5 gyereke van, nekem még egy se, érdekes módon mégse jutott eszébe soha, hogy egyet is rám lőcsöljön. Exneje ellenben megpróbálta, főleg a szüleinkkel. Közölve lett, hogy 2 hetet tudnak vállalni, de nem lesznek drága programok, mert nem állnak úgy anyagilag és nem bármikor, egyeztessenek előre. Hát lett is rohadt nagy sértődés, merthogy a nagysasszony azt gondolta, hogy ha a szüleink home office-ban dolgoznak (hangsúlyozom, DOLGOZNAK!), akkor biztos egész nap ráérnek bébiszityóskodni.
2022. júl. 21. 20:45
 60/167 anonim ***** válasza:
97%

Nem jogos. Egyáltalán. Miért lenne neked feladatod a húgod gyerekére bármennyi időben is vigyázni? Nem, hogy még hat hetet :D. Ezt ő se gondolta komolyan. És még meg van sértődve. Nevetséges.... Megnézném ő milyen képet vágna, ha valaki rá akarná sózni hat hétre a gyerekét, és, ha nem vállalja el, még meg is sértődik.

Na, az ilyenre mondom én azt, hogy minek neki gyerek?

Attól, hogy te szabin vagy, nem jogosítja fel őt semmire, nem leszel automatikusan bébiszitter! Én a helyedben már nagyon durván eolvastam volna neki tuti, hogy nem az én gyerekem, hanem az övé! Megáll az ész, hogy milyen emberek vannak.....

2022. júl. 21. 20:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!