Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan haragszik rám a...

Jogosan haragszik rám a hugom, amiért nem vigyázom a kislányára?

Figyelt kérdés
A hugommal hetek óta nem beszélünk, mert a nyári szünet elején megkérdezte, hogy vigyáznék-e az elsős kislányára ezidő alatt. Tanár vagyok. Július 4. és augusztus 22. között itthon vagyok és kitalálta, hogy mivel én úgy sem dolgozom, ezért erre a hat hétre "lepasszolná" nekem, mert a gyerek felügyeletét nem tudják megoldani a férjével, a táborokat meg nem tudják kifizetni. Én egész évben tanítok, felügyelek, gyereket nevelek és ezidő alatt tényleg pihenni szeretnék, emiatt nem vállaltam. Azóta nem hajlandó beszélni velem és közös ismerősöktől hallom vissza, hogy minden önző szemétnek elmond. Szerintetek jogosan haragszik rám?
2022. júl. 21. 18:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/167 anonim ***** válasza:
95%
Nos ezt már engedd el, hisz eltelt a nyári szünet fele és látod valahogy csak megoldották.
2022. júl. 21. 19:51
 42/167 anonim ***** válasza:
97%
Harminchatoska. Szóval ha én másfél hónapra elveszem a szabadidőt, az oké?. És nekem van igazam ha behisztizek, mert te nem kérsz ebből? A gyerek szülei pontosan tudták hogy szünet lesz, volt egy egész évük megoldani. Nem tették, mert úgy gondolták könnyebb másokat kihasználni. És nem, attól hogy rokon valaki, nem köteles másfél hónapot ingyen dolgozni. Az meg megint egy érdekes téma, hogy a szülők a gyermek étkeztetésére, programjára szántak-e egy fillért is, vagy úgy gondolták a nagynéni el tarthatja addig a gyereket helyettük.
2022. júl. 21. 19:51
 43/167 anonim ***** válasza:
98%

#36, "Neked meg aztán nagyon leesne a karikagyűrű, ha a saját unokahugodra vigyáznál a szent nyári szabadságod alatt"

Te szeretnéd ugyanazt csinálni a szabadságod alatt, amit egész évben, ráadásul ingyen?

"amikor a semmittevésért kapod a fizetésed!"

Te nem kapsz a szabid alatt fizetést..? Amikor semmit nem csinálsz? Ha nem, szólj a munkaügyisnek, mert ez törvénytelen!!!

2022. júl. 21. 19:52
 44/167 anonim ***** válasza:
97%

"Azé 6 hét kevés embernek jár, jó is lenne."

Hagyjuk már ezt! Bárki mehet tanárnak, ha ez annyira szempont! Valamiért mégis egyre kevesebben vállalják. Többek között pont ezért egyre nehezebb azoknak, akik még mindig tanítanak, és pont ezért vágynak egyre inkább arra, hogy nyáron valóban pihenhessenek, mégpedig ha nekik úgy igazi a pihenés, akkor igenis gyerekek nélkül. Legalább ezt ne akarjuk már elvenni tőlük, ha normális fizetésre nem számíthatnak!

2022. júl. 21. 19:53
 45/167 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem jogosan!
2022. júl. 21. 19:53
 46/167 anonim ***** válasza:
94%

Jézusom, garzonba eleve nem küldenék gyereket ottalvós vendégségbe, max tényleg 1-2 napra, HA nagyon muszáj. De ennél többre fel sem merülne, hát semmilyen privát szférája nem lenne a vendéglátónak.

Pofátlan senkik. Ha megcsinálni meg tudták, akkor szépen oldják is meg, a nyári szünet nem új találmány.

2022. júl. 21. 19:54
 47/167 anonim ***** válasza:
95%
Nem jogos a húgod viselkedése. Az Ő gyereke, ne más nyakára tegye oda. Egy-egy nap még oké, de hat hét az rengeteg!
2022. júl. 21. 20:01
 48/167 A kérdező kommentje:
Sógorok szülei fizették be valamily táborba végül. Amúgy nyilván azon vagyok, hogy megbeszéljük és tisztázzuk a helyzetet, de úgy nehéz, ha nem beszélnek velem és én lettem kikiáltva az aktuális gonosznak.
2022. júl. 21. 20:03
 49/167 A kérdező kommentje:
*sógorom
2022. júl. 21. 20:03
 50/167 anonim ***** válasza:
3%
Sógorod is van? Akkor eleve csak 3 hét esik rád! :D
2022. júl. 21. 20:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!