Jogosan haragszik rám a hugom, amiért nem vigyázom a kislányára?
Figyelt kérdés
A hugommal hetek óta nem beszélünk, mert a nyári szünet elején megkérdezte, hogy vigyáznék-e az elsős kislányára ezidő alatt. Tanár vagyok. Július 4. és augusztus 22. között itthon vagyok és kitalálta, hogy mivel én úgy sem dolgozom, ezért erre a hat hétre "lepasszolná" nekem, mert a gyerek felügyeletét nem tudják megoldani a férjével, a táborokat meg nem tudják kifizetni. Én egész évben tanítok, felügyelek, gyereket nevelek és ezidő alatt tényleg pihenni szeretnék, emiatt nem vállaltam. Azóta nem hajlandó beszélni velem és közös ismerősöktől hallom vissza, hogy minden önző szemétnek elmond. Szerintetek jogosan haragszik rám?2022. júl. 21. 18:53
11/167 anonim válasza:
Nem. Mindenki a saját fütyülőjével verje a csalánt. Ha csinálni meg tudta a gyereket, akkor tudta, mivel jár, ő az anyja, neki kell róla gondoskodni, ne a másik drága szabadidejét pazarolja.
12/167 anonim válasza:
Imádom, amikor valaki jobban tudja, hogy nekem mikor mire van időm és mire nincs, meg szerinte mit kellene csinálnom. Szabadságon vagy, akkor úgyis ráérsz, mert mi más elfoglaltságod lenne, na persze... a fenét haragszik jogosan, ezt ő sem gondolhatta komolyan, esetleg azt kérdezhette volna meg, hogy mondjuk egy hétre vagy időnként egy-egy délutánra, napra vállalnád-e, de így.... hát a jó k...
13/167 anonim válasza:
Naná hogy nem . Mit képzelt, arra van a szabadságod hogy neki ne kelljen költeni a gyerekre? Még jó hogy ő eldönti más mit csináljon pihenés helyett 😑 pláne hogy az illető amúgy is gyerekekkel küszködik a munkája kapcsán állandóan.
14/167 anonim válasza:
Az meg a slussz poén, hogy másfél hónapig rád sózná. Oldja meg ő.
15/167 anonim válasza:
Nem tudom, hogy neveltek benneteket,de nekem ez furcsa.
Én szívesen vigyázok az unokaöcsémre. Sőt!
Egyébként én is melózok,és gyermekem is van, ez oda vissza működik,de ha nálatok ez a szokás akkor beszéljétek meg. Nem hiszem,hogy itt kellene ezt megvitatni.
16/167 anonim válasza:
Dehogy, alapból pofátlanság ilyet kérni, 6 hét az nagyon sok. Megértem, hogy nem könnyű megoldani a nyáriszünetet, de akkor se az a megoldás, hogy rád sózná, mert te tanár vagy, szóval most ráérsz és szerinte biztos nincs jobb dolgod. Más lenne, ha néhány napról lenne szó, de egyáltalán nem önzőség, hogy 6 hétre nem vállaltad el.
17/167 anonim válasza:
"nem vigyázom a kislányára" = nem vigyázoK (nem ikes ige a vigyáz)
18/167 A kérdező kommentje:
#17 Tudom, hogy nem ikes ige, teljesen igazad van, csak mobilról írtam ki a kérdést és ott automatikusan átírta. Tudom, el kellett volna olvasnom mielőtt kiengedem a kérdést.
2022. júl. 21. 19:21
19/167 anonim válasza:
"Nem tudom, hogy neveltek benneteket,de nekem ez furcsa." Nekem meg az a furcsa hogy más eldöntse a fejem fölött hogy mit kéne csinálnom az éves szabadságom alatt pihenés HELYETT, mert ő smucig a gyerekére költeni.
20/167 A kérdező kommentje:
#9 Egyáltalán nem szeretnbém, ha nálam lenne. Látok elég gyereket a tanév során, a szabadságom alatt nem szeretnék.
2022. júl. 21. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!