Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan haragszik rám a...

Jogosan haragszik rám a hugom, amiért nem vigyázom a kislányára?

Figyelt kérdés
A hugommal hetek óta nem beszélünk, mert a nyári szünet elején megkérdezte, hogy vigyáznék-e az elsős kislányára ezidő alatt. Tanár vagyok. Július 4. és augusztus 22. között itthon vagyok és kitalálta, hogy mivel én úgy sem dolgozom, ezért erre a hat hétre "lepasszolná" nekem, mert a gyerek felügyeletét nem tudják megoldani a férjével, a táborokat meg nem tudják kifizetni. Én egész évben tanítok, felügyelek, gyereket nevelek és ezidő alatt tényleg pihenni szeretnék, emiatt nem vállaltam. Azóta nem hajlandó beszélni velem és közös ismerősöktől hallom vissza, hogy minden önző szemétnek elmond. Szerintetek jogosan haragszik rám?
2022. júl. 21. 18:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/167 anonim ***** válasza:
97%

36 "Te egyáltalán nem szereted a gyerekeket! Süt a válaszaidból, hogy a hátad közepére sem kívánod őket."

Hát nem tudom, én szeretem a munkámat (nem gyerekekkel foglalkozom) de az évi pár hét szabadságom alatt én sem azzal akarok foglalkozni, maximum nagyon kis mennyiségben, ha adódik valami. Ha nem tudnád egyébként, a gyerekfelügyelet munka, a testvér gyerekének a felügyelete is. Egy elsős gyerek még kicsi, hetekig egy garzonlakásban, gyerektársaság nélkül unatkozna, játéka meg könyve is csak annyi lenne, amennyit vinne magával, vagyis sokat kellene vele foglalkozni, egyedül hagyni még nem lehet, vagyis a kérdezőnek, aki a munkaidejében gyerekekkel foglalkozik, esélye sem lenne kipihenni magát a saját szabadsága alatt. Az oké, ha a húga megkéri, hogy időnként vigyázzon rá, azt biztos el is vállalta volna, de elvárni, hogy a szabadsága teljes ideje alatt pesztrálja, na az már rohadt nagy bunkóság.

2022. júl. 21. 20:59
 62/167 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagyképű tesód van. Én is azt mondom, hogy előre gondolniuk kellett volna arra, hogy mi lesz ha eljön ez az idő is. Legközelebb azt mondanám neki, hogy az általa kívánt időszakra ennyi lesz a víz, áram, étel, ital, nasi, szórakozás, plusz bébicsősz díj, de mindenre -10% mert a tesód gyereke. Vagy tök ingyen kellene saját pénzből heteken keresztül a gyerekét átvállalnod? Persze persze... 🤣
2022. júl. 21. 21:10
 63/167 anonim ***** válasza:
58%

Kövezzek meg, de van oviban nyári felügyelet.. Maximum az utolsó 2 hetet kellene megoldaniuk amikor bezár az ovi augusztusban.

szóval nem értem mit nem tudnak megoldani?

2022. júl. 21. 21:20
 64/167 anonim ***** válasza:
100%

63

Iskolás

2022. júl. 21. 21:26
 65/167 anonim ***** válasza:
100%
64# ahh félre olvastam, úgy olvastam most megy elsőbe.
2022. júl. 21. 21:35
 66/167 anonim ***** válasza:
95%
Mennyi pénzt ajánlott a bébiszitterkedésért?
2022. júl. 21. 21:47
 67/167 anonim ***** válasza:
91%

"ahh félre olvastam, úgy olvastam most megy elsőbe"

Attól még igazad van: iskolai nyári felügyelet is van.

Plusz körül lehetne nézni máshol is (pl. talán a helyi templom is szervez akár ingyenes táboroztatást egy-két hétre, stb.).

2022. júl. 21. 22:04
 68/167 anonim ***** válasza:
95%
Egyáltalán nem jogos. Egy hét még rendben van, de hogy neked az egész pihenőidődet tönkretegye, az nagyon nincs rendben.
2022. júl. 21. 22:07
 69/167 anonim ***** válasza:
97%

""amikor a semmittevésért kapod a fizetésed!""

Az ilyen emberektől mentsen meg mindenkit az Ég! Akik kihasználják a másikat, be akarják osztani az idejüket, és még ők lesznek a rosszak, ha nem ugrálnak az ilyen más farkával verem a csalánt embereknek.

2022. júl. 21. 22:12
 70/167 anonim ***** válasza:
13%
szerintem ez kamu..
2022. júl. 22. 00:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!