Jogosan haragszik rám a hugom, amiért nem vigyázom a kislányára?
36 "Te egyáltalán nem szereted a gyerekeket! Süt a válaszaidból, hogy a hátad közepére sem kívánod őket."
Hát nem tudom, én szeretem a munkámat (nem gyerekekkel foglalkozom) de az évi pár hét szabadságom alatt én sem azzal akarok foglalkozni, maximum nagyon kis mennyiségben, ha adódik valami. Ha nem tudnád egyébként, a gyerekfelügyelet munka, a testvér gyerekének a felügyelete is. Egy elsős gyerek még kicsi, hetekig egy garzonlakásban, gyerektársaság nélkül unatkozna, játéka meg könyve is csak annyi lenne, amennyit vinne magával, vagyis sokat kellene vele foglalkozni, egyedül hagyni még nem lehet, vagyis a kérdezőnek, aki a munkaidejében gyerekekkel foglalkozik, esélye sem lenne kipihenni magát a saját szabadsága alatt. Az oké, ha a húga megkéri, hogy időnként vigyázzon rá, azt biztos el is vállalta volna, de elvárni, hogy a szabadsága teljes ideje alatt pesztrálja, na az már rohadt nagy bunkóság.
Kövezzek meg, de van oviban nyári felügyelet.. Maximum az utolsó 2 hetet kellene megoldaniuk amikor bezár az ovi augusztusban.
szóval nem értem mit nem tudnak megoldani?
"ahh félre olvastam, úgy olvastam most megy elsőbe"
Attól még igazad van: iskolai nyári felügyelet is van.
Plusz körül lehetne nézni máshol is (pl. talán a helyi templom is szervez akár ingyenes táboroztatást egy-két hétre, stb.).
""amikor a semmittevésért kapod a fizetésed!""
Az ilyen emberektől mentsen meg mindenkit az Ég! Akik kihasználják a másikat, be akarják osztani az idejüket, és még ők lesznek a rosszak, ha nem ugrálnak az ilyen más farkával verem a csalánt embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!