Jogosan haragszik rám a hugom, amiért nem vigyázom a kislányára?
111es miért így együtt van a család? Nem, a kislányt a kérdező nyakába sóznák.
Akinek gyereke van az belekalkulálja a szüneteket is, tesz félre táborra, meg programokra.
Az én fiam is három táborba megy, mert máshogy nem tudtuk megoldani
"nagy bűn egy családtagtól segítséget kérni, aki ráér."
Honnan tudod te, hogy ráér? A saját időddel gazdálkodj, ne máséval.
" Én viszont önző módon szeretnék augusztus közepéig reggelente sokáig aludni, majd eljárni úszni, este pedig barátaimmal találkozni."
Nagyon jól teszed és ez nem önzés.
Nem semmi a testvéred.
Én elvált, egyedülálló anya vagyok. Mindkét nagymama meghalt a családban, a nagyapáknak eszébe sem jut, hogy egy napra is vigyázzanak az unokájukra. 2 hét szabira megyek én is és az apja is, a fennmaradó időben ügyeletben és önkormányzati napközis táborban van.
Táborba nem tudom elküldeni, mert kb 8-kor kezdődnek, és akkor már dolgozni kell.
Meg kell oldani, ez van.
Kérdező, ne törődj velük, neked van igazad! Ez a TE szabadságod, NEKED ez jár, és úgy töltöd el, ahogy NEKED tetszik. Elképesztő pofátlanság, amit elvártak tőled. Eszedbe ne jusson békülést kezdeményezni, nem sértettél meg senkit. Az ő gyerekük, az ő dolguk vele foglalkozni. Élvezd a szabadságod, pihenj, töltődj fel, ősszel újra indul a taposómalom. Kellemes, lelkiismeretfurdalás nélküli nyaralást!
N
Nem te szültél gyereket. Így ne rendelkezzen már a tesód a szabadidőddel. Főleg, hogy egy fárasztó év után pihenésre van szükséged. Ez nem lehet elvárás. 6 hét sok idő ráadasul a teljes szabadságod.
De ettől függetlenül ha jó testvérek vagytok pár napra vagy egy hétre elvállalhattad volna.
"pár napra vagy egy hétre elvállalhattad volna"
Lehet, hogy magától(!) elvállalta volna akár rendszeres heti egy-két napra is mondjuk pár hét teljes nyugis szabi után. De ha így jön az egész, hogy elvárják, akkor ettől is elveszik a kedvét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!