Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Férjemnek unokái, nekem nem...

Férjemnek unokái, nekem nem azok, ilyenkor hogy kezelnétek?

Figyelt kérdés

Férjem özvegyen maradt annak idején, utána mentem hozzá feleségül. Volt akkor egy kiskamasz lánya, hétvégeken még bírtuk egymást, de amikor feleségül vett a párom, onnantól a hétköznapi történések a lányával nem igazán voltak zökkenőmentesek.

Az évekkel ez nem javult, sőt.

A lánynak lett egy év korkülönbséggel két gyereke, nekem pedig nincs kedvem a babázáshoz, igyekszem kívül maradni. Férjem jár hozzájuk, soha nem korlátozom, még küldöm is, hogy menjen, unokázzon.

Ő itthon mesél róluk, én örömmel hallgatom. Néha fényképeket is kapok a fiataloktól a neten a kicsikről. De nekem ennyi elég, tevőlegesen nem hiányzik, hogy részt vegyek benne.

Igazából én nem járok hozzájuk. (A lány többször hívott már, aztán saját bevallása szerint megunta.)

Férjem is célozgat, hogy vegyek benne részt jobban. Ismerősök sem értik, saját rokonaim egyenesen b....gatnak vele, hogy miért nem vagyok nagyi.

De nem vagyok, 16 évvel vagyok idősebb a férjem lányánál, leköt a munkám, és szeretek olvasni, itthon is szívesen vagyok, el tudom magam foglalni.

Szerintetek ez így működhet?

2017. nov. 15. 15:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/170 A kérdező kommentje:

Amúgy pl. szülés után is küldtem neki ételt a férjemmel (nagyon szeretek főzni). Csak a képemet nem toltam oda.

Ennyire nem akartam részletekbe menni, de az is igaz, hogy az első gyerek 4 hónapos volt, amikor először írta, hogy menjek én is. (Négy hónap azért nem kevés ám, ha belegondoltok). 4 hó után írta, hogy menjek én is.

2017. nov. 15. 17:47
 42/170 A kérdező kommentje:

40-nek: Miért fájna, amikor itt idegenek írnak. Csak véleményeket kértem.

Ha bármi fájna, hanyatt-homlok rohanhatnék a kicsikhez bármikor, a lány fogadóképes, szerintem most, hogy anya lett, érzelmileg is.

Nekem nem fáj semmi, a vélemények sem.

Azért kértem csak, hogy más szempontból is láthassam.

Az ilyen véres szájú ítélkezés, amit te csinálsz, az egyszerűen primitív.

Amúgy nálunk képzeld, dec.24-én nem szoktak mászkálni. Anyámékkal mi sem csináltunk tatárjárást szenteste, egyik nagyiékhoz sem. Arra való a 25-e és 26-a, már aki akar, és igénye van rá.

2017. nov. 15. 17:50
 43/170 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem akarsz menni, ne menj. Ha nem érdekel a férjed lánya és az unokái az nem bűn.

Csak ugye a férjed érzéseit is figyelembe vehetnéd. Neki biztos, hogy rosszul esik ez.

2017. nov. 15. 18:05
 44/170 anonim ***** válasza:
59%
Csak azért lehetsz az "élete párja", mert a lánya édesanyja meghalt. Neki voltmár élete párja, aki megajándékozta egy kislánnyal. Egy szülőnek mindig a gyerekei lesznek az elsők.
2017. nov. 15. 18:21
 45/170 anonim ***** válasza:
57%
Bocsánat, de nem olvastam végig a több oldalnyi hozzászólást. Szerintem semmi gond nincs veled, nem kell menned, ha nem akarsz. Engem az idegesít, hogy ha a friss új pár úgy tesz, mintha az ő unokája lenne a gyerek és nem érti meg, hogy semmi köze hozzá..főleg, hogy pár év múlva már azt sem fogjuk tudni, hogy ki ő.. Szerintem jó ez így, főleg, ha nem bírjátok egymást a lánnyal.
2017. nov. 15. 18:23
 46/170 anonim ***** válasza:
71%
Annyira szeretném, ha a férjed látná, hogy itt miket írogatsz.
2017. nov. 15. 18:30
 47/170 anonim ***** válasza:
70%

"Elcserélne engem (ENGEM!!!!!!) a lányával valò babázásra"

Hát, kész, végem van.

Még egy ilyen önimádó hülyét, szakadok.

Hát, miért, ki vagy te?

Egy rosszindulatú, buta nőszemély, aki gyűlöli a férje gyerekét (úgy meghatódtam, hogy te mennyire örültél annak, hogy a saját lábára tidott állni), csak ért a papa nyelvén.

Hiàba írsz ide mindenféle vicces(nek tartott -általad) mellékvágányt a brazil szappanoperákról, meg igyekszel degradálni a bővített mondatokhoz való viszonyommal (köszönöm, megvagyok velük, szerintem ez neked is lejött, úgyhogy ettől csak még szánalmasabb vagy), attól még igaz, amit írok.

Remélem, a férjed lánya abbahagyja meddő próbálkozásokat (ha ugyan igaz), oda sem engednék ilyen gyűlölködő, sivár embert a gyerekeim közelébe. Tartozni nem tartozik neked semmivel.

2017. nov. 15. 18:34
 48/170 anonim ***** válasza:
71%

Amúgy érdekes, hogy azt mondjátok, hogy a kérdező rideg, de itt mindenki "udvarias" látogatásról meg az illikről ír.

És az udvarias látogatás meg az "illik" nem más, mint ugyanúgy érezni, mint a kérdező, csak eljátszani, hogy minden happy. Ami szerintem rosszabb. Úgy vagyok vele, inkább őszintén szarjon le valaki, mint játssza, hogy mekkora nagy barinők vagyunk, miközben gyűlöl, mint a szart.

2017. nov. 15. 18:42
 49/170 anonim ***** válasza:
54%

Az, hogy a gyereknek hogy fog esni, hát bocs, az én számomra nem annyira mérvadó - jó, akkor majd ha bajban leszel, oldd meg egyedül.

Ezek után én is így állnék hozzád, tehát ha pénzre lenne szükséged pl., mert rákos leszel (rokonságban van rákos nagymama), akkor szedd össze, ahogy akarod.

Ja, hogy esetleg belehalsz? Hát, bocs, az nem mérvadó.

2017. nov. 15. 18:45
 50/170 A kérdező kommentje:

57-nek: Képzeld, tudja a férjem. A hozzáállásomat ismeri, teljes mértékben.

De még nem adta fel, próbál szelídíteni:))

2017. nov. 15. 18:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!