Újdonsült anyukak! Nektek szülés utan volt segitsegetek? A férjemnek dolgoznia kell, odahivnatok valamelyik nagymamát egy kis időre? Melyiket?
Nekem ikrekkel annyi segítségem volt,hogy anyukám főzött, apukám minden nap hozta,(kb két hónapig)és hozta a védőből a tejet.
Én többet nem igényeltem.A háztartás többi részét szeretem magam csinálni.
A férjem estig dolgozott.Nem könnyű de ha az ember benne van,megy minden a maga útján.
A második és a harmadik gyereknél is férjem otthon volt két hétig, utána anyukám és anyósom jött egy-egy hétre.
Nyugodtan hívd el akár anyukádat, akár anyósodat, akiről úgy érzed, hogy nagyobb segítség lenne (jól kijöttök, bízol benne hogy jó tanácsokat ad...)
Nekem nem volt segítségem.
Az első hetet anyu nálunk töltötte, nem volt elég, hogy egy újszülöttel ismerkedem, még ő is a nyakamba szakadt. Nem mondom, szívesen látom, de nem akkor, mikor ennyi új, "ismeretlen" feladatom van, ráadásul nem ilyen hosszú időre.
A második héten a férjem itthon volt, akkor sikerült kitapasztalnunk, hogy mit hogy érdemes csinálni, utána már flottul ment minden.
Egy baba nem tul nehez egy anyanak
Nagymamak csak utba vannak idegesitenek
"Egy baba nem tul nehez egy anyanak "
Ezt mondd annak, akit a 3.-4. napon hazaengednek a kórházból, egy 12 centis, félig gyógyult keresztvágással a hasán, idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!