Ti hogy kezelnetek egy olyan Nagyanyát aki?
Folyton megalàzòan beszél ròlad.
Volt egy családi rendezvény,és megint hozta a formáját 87 évesen.
Leszòlt,hogy mert én nem akartam tanulni ezért "csak" egy eladó lettem.
Miközben ő nem làtja,nem fogja fel ha mondom is..mennyit 11 òràzok...és milyen termêk,szakmai ismeret kell egy kreativ üzletbe
...illetve a munkabiràs....en iszonyat sokat pörgök és hatékony munkaerő vagyok.
De szerinte csak egy eladó vagyok.
Amásik megszòlalàsa( mintha nem tudnák a rokonok) hogy képzeljétek!: unokam már29 éves!
Ebből azt hozta ki hogy nincs udvarom....és sose mutattam be senkit neki és venlany leszek és nem lesz gyerekem ......mert nem volt egy komoly sem
És eléggé baj ez nekem és még sulykolja belem a sz**r érzéseket folyamatosan.
Vannak még dolgai de már így is hosszan irtam
De kb utalom
Udvarlom*
Ja utana meg martirkodik!!! Hogy ő öreg és nem veszi észre magát!!!
Közben még jól tudja....direkt bant folyton lenez
Hat nem fogok családi rendezvényre se elmenni többet.
Rokonok rögtön azzal fogadtak még le se ültek h van e mar barátom....elegem van
Hat pedig atgondolhatnad amit irsz a munkakeresessel kapcsolatba.
Valaki nem engedheti meg maganak h valogasson...
Es egy szoval nem irtam azt h az ő hibajuk lenne az h nincs v nem volt kapcsolatom...nem ismered az eletemet igy nem kell itelkezni miert nem alakult ugy...
Rengetegen dolgoznak ott a plázába ahol én 11 órába...akkor mindenki hülye?
Gondolkozz már...
Én megértelek, tudom milyen az amikor nem becsülik az ember munkáját!
Hát én már biztos megmondtam volna a magamét a nagyanyámnak! Rokonság ide vagy oda.. akkor viselkedjen úgy mint egy nagyanya.
Kedves többi válaszoló, nem a párkapcsolati magánéletére várta a válaszokat.. Mellesleg unokanővéremnek 2 kapcsolata volt egész életében a mostaniban, gyönyörű kisbabájuk született:) (most 32éves)
Na lehet lepontozni, szép estét:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!