Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyünkben,...

Ti mit tennétek a helyünkben, hogy kezelnétek anyós hisztijét?

Figyelt kérdés

1 hónapja vettünk egy lakást, elköltöztünk. Erről nem szóltunk senkinek a családban, csak most, hogy már itt élünk.

A szüleim elfogadták, annyit mondtak hogy jobb lett volna kertes, de hétvégén jönnek át.

Anyósom viszont... szó szerint azt mondta, hogy gyerekkínzás hogy nem lesz kertünk, mi lesz így a gyerekekkel. Meghívtuk őt is, de ő nem hajlandó ide betenni a lábát.

2016. júl. 23. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Huhh én ennek örülnék.
2016. júl. 23. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Öröm és boldogság, letudva egy gond.
2016. júl. 23. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Nos mivel senkivel nem vagytok olyan viszonyban, hogy tudattatok volna bárkivel is ezert nem csinálnék semmit le@nam mint eddig.,.

Nekunk fontos volt, hogy lássak a komolyabb lehetőségeinket (nem adtak penzt,nem azert)de voltak jo meglatasaik, amik nekunk akkor nem tűnt fel stb , dre jo a kapcsolatunk...

2016. júl. 23. 18:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Ismerjük a véleményüket: gyerekkel külvárosi házba kell költözni, pont. Mi viszont belvárosi lakást vettünk.

Ettől még nem hiszem, hogy mostantól nem kéne szóba állnunk egymással.

2016. júl. 23. 18:55
 5/9 A kérdező kommentje:
A szüleimmel pedig jó a kapcsolat, de mivel az ország másik végében élnek és dolgoznak, fel sem merült hogy eljönnek velünk lakást nézni.
2016. júl. 23. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell kezelni semmit, hiszen nem veletek él s nem is jön. Az ő véleménye ez, ennyiben maradtok.

Azt nem hiszem, hogy tüntetően nem áll veletek szóba évtizedekig, kerülve az unokákat, de ha így dönt, akkor sincs mit tenni, ez az ő döntése.

Amúgy fura vélemény, hisz rengetegen felnőttek lakásban is, természetes, hogy nem mindenkinek van kertes háza, sokak nem is akarják, hogy legyen. Nincs ezzel baj. S nem gyerekkínzás, még akkor sem, ha a gyerek imád a zöldben menni. Kimegy parkba, nagyobbként elutazik teljesítménytúrázni a hegyekbe... Sokaknál van kertes ház pl. a nagymamánál... Mondom ezt úgy, hogy lakásban nőttem fel és mindig utáltam, szerencsére volt nagymamai, majd hétvégi ház, 70 km-re... S még a kisvárosban is jókat tudtam sétálni, bár a falu s a kis vályogház nélkül nehezebb lett volna. Azért nem lett volna kínzás, s én tényleg odavagyok a természetért, a mai átlagos gyerek sokkal kevésbé.

2016. júl. 23. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Fú, akkor ez az ország tele van gyerekkínzókkal...

Amúgy nem erőltetném egyelőre. Meg fog békülni a dologgal, az unoka miatt is. Max lesz még egy két beszólás, de azt meg vagy lepattintod, vagy elengeded a füled mellett. Örüljenek, h van saját lakásotok.

2016. júl. 23. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

én is panelban nőttem fel. utólag visszagondolva nem volt annyira jó, mert jobban illik hozzám a kertes ház. de semmi hátrányom nem volt belőle,felnőttem így is. volt játszótér a panel közelében, tudtunk mozogni,barátkozni stb. és közel volt a suli is meg a városközpont.

amúgy meg szard le anyós véleményét. ha most hagyod,hogy beleszóljon,akkor később mindenbe bele fog..a gyerek nevétől kezdve a legapróbb dolgokig(hogyan szoptatod stb). fojtsd el csírájában az okoskodását.

2016. júl. 24. 19:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
szia! annyit tudok tanácsolni, hogy ne engedd, soha nem engedd, h beleszóljanak az életetekbe. nagyon jól tettétek, h nem kértétek ki a véleményeket (vszeg tudtátok, h elleneznék). tökmindegy, h panel v kertes ház, a lényeg, h a ti életetek, nem az anyósodé, vagy elfogadja ezt (és a döntéseteket), vagy akkor pukkadjon meg. már bocsánat. semmit sem tennék. meghívtad, nem jött el, innentől nála a labda.
2016. júl. 24. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!