Ti mit szólnátok, hogy kezelnetek? 1. Szitu: holnap van a párom szülinapja. Anyós tegnap athozatta magát hozzánk és szombat reggel megy haza. Tehát a szülinapi meglepi, készülődés már meghiúsult. Ezt persze mosolyogva türöm.
3. Öh. :D
Bocs, ezen el kezdtem röhögni, pedig krvára nem vicces, csak elég vizuális típus vagyok.
De így rákérdeztél, hogy hogyan jutott eszébe ilyet játszani?
Szerintem a cicával még várni kellett volna... a megvételével.
És az miért baj, hogy ott van a párod születésnapján a mama?
Mármint...ennyi öröme legyen, hétvégén meg megünneplitek kettesben-gyerekkel.
1. Anyósnak csendben meg kell súgni a terveket és együtt kell készülni a meglepivel. A fiáéról van szó, nem egy haver bulijáról, hogy nem lehetne bevonni.
2. Ha a gyerek nyüstöli a cicát és a mama azt mondja neki, hogy hagyja abba mert a jószág nem fogja szeretni abban nincs semmi. Az emberek sem szeretik azt aki folyton piszkálja őket, ezt meglehet érteni.
A 3. pontot nem tudom felfogni.
Á. :(
Amúgy ás problémáitok is vannak, vagy ilyen "szintűek". Mert ez amúgy nem feltétlenül rosszindulat a részéről.
1. Nem tudom feltűnt e, hogy anyós a parod anyja. Csak joga van a fia születésnapját megünnepelni. Ha nem tetszik, nem kellett volna "at hozatni"
2. Igaza van anyósnak. A kis kedvencek valoban nem fogjak szeretni azt, ami allandoan nyuzza őket. A lányom is igy járt a kutyájával. A kutya mar akkor is mozogni kezd, ha meglátja.
3, megis mi a problema ezzel?
"rohant ,hogy felkoszontse a fiát, holott nálunk a tortanal szokás köszönteni"
...és anyósnak ahhoz mégis mi köze van hozzá, hogy TE hogyan szoktad felköszönteni a férjedet? Azért gondolkozz már egy percre, te éppen azt írtad le, hogy elvárod, a férjed ANYJA ne köszöntse fel a SAJÁT FIÁT a születésnapján úgy, ahogyan ő akarja (és lehet, hogy a születése óta így szokta), hanem üljön a sarokban, amíg te meg nem engeded neki, hogy most már szabad, odamehet a fiához? Phö.
A többihez nem szólok hozzá, megtették már előttem, csak annyi: igen, te vagy rosszul kódolva, annyira elvakít az anyósutálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!