Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit szólnátok, hogy kezelne...

Ti mit szólnátok, hogy kezelnetek? 1. Szitu: holnap van a párom szülinapja. Anyós tegnap athozatta magát hozzánk és szombat reggel megy haza. Tehát a szülinapi meglepi, készülődés már meghiúsult. Ezt persze mosolyogva türöm.

Figyelt kérdés
2. Szitu: 4 éves a lányunk. Kapott egy kiscicat, akit szokott nyustolni, amit én se hagyok. Amikor anyós ezt látta azt mondta a 4 éves lányomnak, hogy nem fogja szeretni a cicája. Erre én megkertem anyóst ne mondjon ilyet. 3. Szitu: lefekvés előtt játszottak még (anyós és a lányom), én közben altattam a legkisebbet,erre mikor bemegyek a szobába, azt látom, hogy a lányom anyós szoknyája alól huzkodja ki a kisállatokat, mert ugye babák születtek. .. Én szóltam, hogy ezt azért nem kéne, erre anyós felállt és elment lefekudni tüntetoleg a földszintre.. Mást is zavarnának ezek a dolgok vagy én vagyok rosszul kódolva?
2014. júl. 3. 23:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%
Akik azt mondják, hogy joga van ünnepelni az fiával: Igen, igazatok van, de a kérdezőnek sem azzal van a baja, hogy ünnepelne, hanem ahogy ünnepel. Ha tortával és énekkel várjátok, énekeljen a nagyi is, de tényleg ne ő rohanjon így...
2014. júl. 4. 13:25
 22/28 anonim ***** válasza:
88%
Nade utolso, az "athozzatta" magat nekem pl evidens, hogy a fiát megkérte, vigye el hozzájuk. O nyugodtan mondhatta volna, hogy "ma nem anyuka, ma Katival meg a gyerekkel akarok lenni"
2014. júl. 4. 13:42
 23/28 A kérdező kommentje:
A lányom az én lábam között sem turkalhat. Ha anyám hagyta volna, akkor is fel lennék háborodva. A szülinapot pedig valszeg én fújom fel. Kicsit lejjebb kell adnom. Nem a lányom szülinapja, amit maximalistakent kell levezenyelnem. Most itt ülünk a kertben és sütögetunk. A torta a hütőben. Ha a párom boldog, akkor én is, ha a lányom boldog akkor én is. Jól van ez így.
2014. júl. 4. 18:10
 24/28 A kérdező kommentje:
Anyósomat a párom hozta át. Csak az is érdekes, hogy most itt van, holnap amikor a segítsége is jól jönne, már haza "kell" mennie. 10 munkásnak kell ebédet főznöm a 3 gyerek mellett. Egyedül leszek. Na mindegy. Az élet szép! :) Köszi a kommenteket.
2014. júl. 4. 18:16
 25/28 anonim ***** válasza:
37%
Az utolsó két kommented alapján egy jótanács, és tényleg minden hátsó gondolat nélkül: hagyd abba ezt a látványos szenvedést, vedd észre, hogy nem téged utál az egész gonosz világ, tanuld meg értékelni, amid van, - és hidd el, sokkal boldogabb lesz az életed.
2014. júl. 4. 18:28
 26/28 anonim ***** válasza:
4%
Nekem meg 30 emberre kell foznom es 4 tortat kell sutnom holnap. Egyedul. Na bumm.
2014. júl. 4. 18:31
 27/28 A kérdező kommentje:
Egy kérdésből nem ismerszik meg az ember. Boldog vagyok és elégedett az életemmel. Szerettem volna egy kicsit kívülről nézni a tegnap történteket. Ami a segítségetekkel sikerült is. Én nem akarom bántani anyósomat. Csak ő túl érzékeny, én pedig szókimondó. A holnapi ebédet pedig éjszaka megfozom. Egyébként nem a nyafogasomrol vagyok hires... nem szokásom. Ha ebből a kérdést ebből ez jött le, sajnálom. Szép estét!
2014. júl. 4. 20:52
 28/28 anonim ***** válasza:
87%

" Ezt persze mosolyogva türöm."

Ne haragudj,de akkor meg is érdemled amit kapsz.Állj ki magadért,sajna az élet harc,e kell éred,hogy úgy bánjanak veled ahogy szeretnéd,magától ez nem fog menni.

2014. júl. 5. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!