Ti mit szólnátok, hogy kezelnetek? 1. Szitu: holnap van a párom szülinapja. Anyós tegnap athozatta magát hozzánk és szombat reggel megy haza. Tehát a szülinapi meglepi, készülődés már meghiúsult. Ezt persze mosolyogva türöm.
Figyelt kérdés
2. Szitu: 4 éves a lányunk. Kapott egy kiscicat, akit szokott nyustolni, amit én se hagyok. Amikor anyós ezt látta azt mondta a 4 éves lányomnak, hogy nem fogja szeretni a cicája. Erre én megkertem anyóst ne mondjon ilyet. 3. Szitu: lefekvés előtt játszottak még (anyós és a lányom), én közben altattam a legkisebbet,erre mikor bemegyek a szobába, azt látom, hogy a lányom anyós szoknyája alól huzkodja ki a kisállatokat, mert ugye babák születtek. .. Én szóltam, hogy ezt azért nem kéne, erre anyós felállt és elment lefekudni tüntetoleg a földszintre.. Mást is zavarnának ezek a dolgok vagy én vagyok rosszul kódolva?2014. júl. 3. 23:27
21/28 anonim válasza:
Akik azt mondják, hogy joga van ünnepelni az fiával: Igen, igazatok van, de a kérdezőnek sem azzal van a baja, hogy ünnepelne, hanem ahogy ünnepel. Ha tortával és énekkel várjátok, énekeljen a nagyi is, de tényleg ne ő rohanjon így...
22/28 anonim válasza:
Nade utolso, az "athozzatta" magat nekem pl evidens, hogy a fiát megkérte, vigye el hozzájuk. O nyugodtan mondhatta volna, hogy "ma nem anyuka, ma Katival meg a gyerekkel akarok lenni"
23/28 A kérdező kommentje:
A lányom az én lábam között sem turkalhat. Ha anyám hagyta volna, akkor is fel lennék háborodva. A szülinapot pedig valszeg én fújom fel. Kicsit lejjebb kell adnom. Nem a lányom szülinapja, amit maximalistakent kell levezenyelnem. Most itt ülünk a kertben és sütögetunk. A torta a hütőben. Ha a párom boldog, akkor én is, ha a lányom boldog akkor én is. Jól van ez így.
2014. júl. 4. 18:10
24/28 A kérdező kommentje:
Anyósomat a párom hozta át. Csak az is érdekes, hogy most itt van, holnap amikor a segítsége is jól jönne, már haza "kell" mennie. 10 munkásnak kell ebédet főznöm a 3 gyerek mellett. Egyedül leszek. Na mindegy. Az élet szép! :) Köszi a kommenteket.
2014. júl. 4. 18:16
25/28 anonim válasza:
Az utolsó két kommented alapján egy jótanács, és tényleg minden hátsó gondolat nélkül: hagyd abba ezt a látványos szenvedést, vedd észre, hogy nem téged utál az egész gonosz világ, tanuld meg értékelni, amid van, - és hidd el, sokkal boldogabb lesz az életed.
26/28 anonim válasza:
Nekem meg 30 emberre kell foznom es 4 tortat kell sutnom holnap. Egyedul. Na bumm.
27/28 A kérdező kommentje:
Egy kérdésből nem ismerszik meg az ember. Boldog vagyok és elégedett az életemmel. Szerettem volna egy kicsit kívülről nézni a tegnap történteket. Ami a segítségetekkel sikerült is. Én nem akarom bántani anyósomat. Csak ő túl érzékeny, én pedig szókimondó. A holnapi ebédet pedig éjszaka megfozom. Egyébként nem a nyafogasomrol vagyok hires... nem szokásom. Ha ebből a kérdést ebből ez jött le, sajnálom. Szép estét!
2014. júl. 4. 20:52
28/28 anonim válasza:
" Ezt persze mosolyogva türöm."
Ne haragudj,de akkor meg is érdemled amit kapsz.Állj ki magadért,sajna az élet harc,e kell éred,hogy úgy bánjanak veled ahogy szeretnéd,magától ez nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!