Anyós gondok! Kérlek meséljétek el, hogyan sikerült kezelnetek a konfliktusokat a "mamával". Sikerült szót érteni, vagy csak a költözés segített?
3 féle anyós létezik, és javítsatok ki, ha tévedek:
1. Mindig mindent jobban tud, utálja a menyét
2. Nem okoskodik, de a fia hallgatja minden alkalommal hogy deszerettemaKatikát,miérthagytadel, a mostani párodat nem szeretem
3. elvan a menyével, igyekszik nem okoskodni és tiszteletben tartja, hogy a fiának bár egy fedél alatt, de van egy másik családja is.
Az én anyósom a 3. kategóriába tartozik, nem szívjuk egymás vérét és csak egy udvarban lakunk. Ő felfogta: ha valami nem tetszik, magába lehet tartani, mert ha nem, elköltözünk, lehetőleg minél messzebbre és ő sem szeretné havi 1x látni az unokáját. Engem is kikezdett, mert átjött, volt 2villa mostlan, 2tányérral, de egyébként rend volt, viszont közölte: rumlis és koszos vagyok. Ránéztem, és mondtam: 'jó'. Miután látta, hogy nem ér el semmit ezzel, így rám hagyta, elvagyunk de nem szúrkál a hátam mögött sem, mert csak az a baja, hogy nem maradt meg anyuci pici fia a szoknya mellett.
Én csak egy kerületben lakok vele, de az is untig elég.
Én két év után megszakítottam a kapcsolatot velük, de a kisfiuk hazajárt az elmúlt években munkaidő után hetente kb. 4 alkalommal. Oltogatta eleget, meg kérdezgette mi hogy megy nálunk, párom pedig a frissen szerzett tudással itthon okoskodott mit hogyan kellene, hogy csináljak, és a lányom is.
Kimondottan érezhető volt, ha onnan hazajött, hogy oltva lett. Teljesen máshogy viselkedett.
Most két hetes a közös gyerekünk, én meg hazapateroltam anyukához. Mert elegem van ebből az egészből.
Gondolkodtam már eleget, hogyan tudnék megszabadulni a nyanyától, de rájöttem, hogy sehogy.
Ha elköltöznék, akkor akár a nyaralásainkon, oda is utánunk telefonálna naponta hatszor.
Úgyhogy ez esélytelen.
Én úgy döntöttem, hogy a páromtól szabadulok, mert nem tudja az anyját kezelni, és felismerni, hogy önálló családja van. Már nem anyukának kellene megmondania mit hogyan kell csinálni.
Egyébként is szarul csinálja a dolgokat, és sületlenségeket talál ki.
Egyszóval én sem tudom a megoldást.
Az én kis családom szétesett anyós miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!