Teljesen tanacstalan vagyok. Meg csak meg sem jelent az eletemben es maris mindent felforgatot? .
Kicsit hosszu lesz a sztori, de csak igy erthetö a dolog. Az ekezet nelküliseg pedig elöre is elnezest.
Szoval 21 evesen összekerültem a volt baratommal, minden szep es jo volt, 3 het utan atköltöztem hozza az alberletebe a kolibol, fel ev utan kb. 1-2 het elteressel mind a ketten kaptunk egy viszautasithatatlan ajanlatot. Ö mixerkent egy hajon kapott munka lehetöseget, en müveszkent szinten kaptam allas es elsösorban uj tanulasi lehetöseget külföldön. Elfogadtuk mind a ketten, mert ez volt a nagy almunk. 2 evröl volt szo, megbeszeltük, hogy 3 havonta a szabadsagai alkalmaval, arra az 1-2 hetre jön majd hozzam... Nem jött össze a tervünk, nagyon fajdalmas volt, de 1 honap utan megbeszeltük, hogy ez igy senkinek sem jo, csak szenvedünk, szakitottunk. Azota nem is beszeltünk, ennek mar 4 eve.
Pont 1 evvel az utan, hogy kiköltöztem, megismertem itt kint valakit, megszerettem, együtt elünk azota mar, közösen terveztünk a kis eletünket, minden jo es szep volt, en mar csak idekint tudtam elkepzelni az eletemet, megnyitottam a sajat üzletemet, kihoztam minden cuccomat, nem akartam visszamenni.
Egeszen 3 hettel ezelöttig.... Az egyik otthoni baratnömmel beszelgettem, aki meselte hogy bulizni voltak, mutogatta a kepeket es meg lattam az egyiken a volt baratomat... Elmeselte amit Ö tud rola, hazaköltözött az összel, befejezte a hajos munkat, egyedül el... Azota mar tudja Ö is hogy megyek haza, mert a barataim is ngyon varnak mar es meseltek rolam neki, kepeket mutogattak rolam... Na most azota is csak Ö jar az eszembe, ha egyedül vagyok itthon, ha itthon van a parom, akkor eszembe sem jut, de amit elmegy meloba, csak a volt baratomon jar az eszem. Mi lenne ha? Mi törtent volna, ha? Stb...
Viszont 2 het mulva megyek haza Magyarorszagra, a parom viszont nem tud velem jönni. Megkeressem a volt baratomat? Vagy haza se menjek, amig ez a hülye erzes el nem mulik? Viszont mar 1,5 eve nem voltam otthon, hianyoznak mar a barataim es a csaladom.... Sajnos nem tudja minden baratom es csaladtagom megoldani, hogy kijöjjenek hozzam, plane nem a 94 eves dedikem, akivel minden nyaram együtt töltöttem amig otthon eltem....
A ket srac eg es föld.
A volt parom egy eletvidam, allando mozgasban levö kis energia bomba, a tarsasag közeppontja. Örült, aktiv, nagy szaju, hirtelen, de mind jo ertelemben....
A mostani parom inkbb maganak valo, bar ha bekattan akkor hetekig csak a tarsasag meg a baratok, de inkabb az otthon üles jellemzö ra.... Nyugodt, megfontolt ember.
Maradjon a biztos tökeletes apanak es ferjnek valo mostani parom es ne is menjek haza vagy menjek es talalkozzak a vol baratommal? Vagy megerösitem magam a mostani parom irant es visszajövök vagy ujra kezdjük a volt baratommal es az itt felepittt eletemet hagyjam itt? Beszelni nem beszeltünk a volt baratommal, a telefonszamom mar reg megvaltozott, a közösegi oldalakrol meg akkor letiltottam amikor szakitottunk, igy egyszerübb volt. Nem tudom, hogy mit csinaljak, ha hazamegyek nem tudom elkerülni, hogy talakozzak a volt baratommal. Ne menjek? Nem azert szakitottunk mert nem szerettük egymast es teny, hogy sokszor eszembe jutott az elmult par evben. A barataim meg ertetlenül allnak elötte, hogy mi ez a nagy erdeklödes a volt parom reszeröl, hogy meg akar ismerni es varja hogy hazamenjek... Egyedül egy baratnöm tudja a sztorinkat. Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb megoldas. Szerintetek? Menjek vagy maradjak?
Az én kedvesemnek az a meggyőződése, hogy mindenkinek 2 kedves kell.:)
Az én meggyőződésem meg az, hogy akivel megvan a kölcsönös szeretet, vonzalom, szándék, azzal bűn a szerelmet meg nem élni, elszalasztani. Ha ilyen személy nincsen, akkor nem szabad megalkudni semmilyen kapcsolatra, ha meg több is van, akkor többet is kell.
Akinek ez nem jó, mert ragaszkodik a kizárólagossághoz akkor is, ha beledöglesz, arról le kell mondani, mert nem szeret.
A 2 kedves semmikeppen sem megoldhato, 4000 km-re lakok Magyarorszagtol...
Gondolom, hogy erdeklem, különben nem minden otthoni baratom azzal kezdene a levelet, hogy kerdezget rolam, erdeklödik felölem es mar alig varja, hogy haza menjek.... Ha ezek nem lennenek nem is felnek haza menni, mert tudnam, hogy mar erdektelen felem....
A penz feldobason mar tul vagyok.... Ha itthon van a parom, akkor azert szoritok, hogy Ö legyen, ha egyedül vagyok akkor a volt baratom miatt....
Teljesen tanacstalan vagyok. Remeltem, hogy külsö szemlelökent ti talan eszre veszitek, hogy kiröl irok pozitivabban vagy barmit ami nekem nem tünik fel...
Valahol mennek haza, talalkoznek a volt baratommal, beszelgetnek vele, ujra kezdenem vele. De valahol meg szeretem a mostani paromat, nem ok nelkül költöztem össze vele, terveztem vele az eletemet.... De valahol meg hianyzik az otthoni eletem is, a regi barataim, a bulizasok, a csaladom es a volt baratom is...
Valamit sürgösen kezdenem kell, amig a mostani parom meg nem erzi, hogy valami nem stimmel....
Hm... mennyire fogalmaztad meg Magadnak, hogy Te milyen életre vágysz, milyen életutat akarsz végigélni, és hogy a párkapcsolat ebben milyen szerepet játszik, valamint hogy egy párkapcsolat tartalmának mit gondolsz, mit szeretnél?
Ezt tedd meg, ha még nem tetted meg, és a 2 fiúval egyeztesd! akivel jobban stimmel, akinek ugyanez a vágya, azt válaszd!
Pl. ki hasonlít jobban Rád az eddigi élete, családi háttere alapján? Az is jó előjel például egy sikeres kapcsolathoz.
A jelenlegi parommal tökeletesen tudnam elni az eletemet. Tökeletes, nyugodt apuka es ferj jelölt. Megfontolt, visszarant a földre ha kell. Nagyon figyel ram, tipikus nagybetüs FERFI.
A volt baratom örült, pörög ezerrel, az a tipikus filmbeli szeretö, de nagyon tud szeretni. Mindenben a buli, a kihivast latja es veghez is viszi minden tervet.
En meg valahol kettöjük között vagyok fel uton.... A terveink egyeznek a jelenlegi parommal, viszont a volt parommal is egyeztek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!