Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a gyereken kell levezetn...

Miért a gyereken kell levezetni egy nőnek ha csalja a férje? Miért nem hagyja el?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van a szüleimből. Együtt vannak, csak tudnám miért. Apám csalja agyba-főbe, anyám meg vele marad, de állandóan idegbeteg. Utána apám is az, ordítoznak napokig, mindig ugyanaz lemegy közöttük. Apám mondja hogy költözzünk nagyanyámhoz és hogy ha mi felnövünk úgyis kihajtja anyámat. Tőle is kérdeztem már hogy miért nem most????? (ott is meglenne mindenünk, tudom hogy apám utána is adna pénzt). Anyám nem hagyja el, nem tudom miért. De én meg már nem tudom elviselni ezt az egészet. Ezt az ordítozást. Tudom hogy apám is hülye. De ő nem fog elmenni, mert a saját háza. Szóval csak akkor fejeződnének be ezek a viták ha anyámmal elköltöznénk. Vagy ő elköltözne a kistesómmal én meg maradnék. Mert lehet nagyanyámnál sem lesz máshogy. Hagyta magát tönkre tenni egy pasival, most meg ő tesz tönkre minket. Miért kell ez?

2013. márc. 15. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok a tesóddal??

Beszélj anyuddal nyugodtan erröl.Ezzel sajnos tényleg benneteket is kikészít.Sajnálom.Beszélj a nagyszüleiddel és menj oda pár napra.Lehet akkor anyud is észbe kap!

Anyud szerintem fél lépni mert nem tudja mi fog következni.Pedig ez így tényleg nem élet!

2013. márc. 15. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Beszélj Anyukáddal, hogy te támogatod, hogy váljanak el inkább, mert így nem érzed jól magad. Lehet, hogy csak miattatok nem akar elválni, és ez rossz döntés.
2013. márc. 15. 20:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Én 16, kistesóm 5

Már mondtam neki ezerszer hogy váljon el, de nem akar. Pedig jól keres, apám is fizetné a gyt-t, nagyszüleim is mondták, hogy költözzön el. Nagyapám már nem is nagyon beszél vele, amiért nem akar elválni. Van két üres szoba, nekem jó lenne a kicsivel is, vagy itt maradnék. szóval nem értem miért nem akar menni.

2013. márc. 15. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyílván az a gond, hogy amiben laktok, az az apukádé, tehát ha anyukád elmegy onnan, akkor a ház is ugrik. Szerintem pedig a lelki béke messze többet érne. Borzalmasok némely apukák.

Te viszont elköltözhetsz egyedül is a nagymamádhoz. Mondd meg anyukádnak, hogy ha ő nem akar költözni, akkor te egyedül mész. A nagymamádnak is jó lesz, ha lesz egy kedves unoka a háznál.

2013. márc. 15. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!