Miért a gyereken kell levezetni egy nőnek ha csalja a férje? Miért nem hagyja el?
Hány évesek vagytok a tesóddal??
Beszélj anyuddal nyugodtan erröl.Ezzel sajnos tényleg benneteket is kikészít.Sajnálom.Beszélj a nagyszüleiddel és menj oda pár napra.Lehet akkor anyud is észbe kap!
Anyud szerintem fél lépni mert nem tudja mi fog következni.Pedig ez így tényleg nem élet!
Én 16, kistesóm 5
Már mondtam neki ezerszer hogy váljon el, de nem akar. Pedig jól keres, apám is fizetné a gyt-t, nagyszüleim is mondták, hogy költözzön el. Nagyapám már nem is nagyon beszél vele, amiért nem akar elválni. Van két üres szoba, nekem jó lenne a kicsivel is, vagy itt maradnék. szóval nem értem miért nem akar menni.
Nyílván az a gond, hogy amiben laktok, az az apukádé, tehát ha anyukád elmegy onnan, akkor a ház is ugrik. Szerintem pedig a lelki béke messze többet érne. Borzalmasok némely apukák.
Te viszont elköltözhetsz egyedül is a nagymamádhoz. Mondd meg anyukádnak, hogy ha ő nem akar költözni, akkor te egyedül mész. A nagymamádnak is jó lesz, ha lesz egy kedves unoka a háznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!