Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ti hogy kezelnetek egy olyan...

Ti hogy kezelnetek egy olyan Nagyanyát aki?

Figyelt kérdés

Folyton megalàzòan beszél ròlad.

Volt egy családi rendezvény,és megint hozta a formáját 87 évesen.

Leszòlt,hogy mert én nem akartam tanulni ezért "csak" egy eladó lettem.

Miközben ő nem làtja,nem fogja fel ha mondom is..mennyit 11 òràzok...és milyen termêk,szakmai ismeret kell egy kreativ üzletbe

...illetve a munkabiràs....en iszonyat sokat pörgök és hatékony munkaerő vagyok.

De szerinte csak egy eladó vagyok.

Amásik megszòlalàsa( mintha nem tudnák a rokonok) hogy képzeljétek!: unokam már29 éves!

Ebből azt hozta ki hogy nincs udvarom....és sose mutattam be senkit neki és venlany leszek és nem lesz gyerekem ......mert nem volt egy komoly sem

És eléggé baj ez nekem és még sulykolja belem a sz**r érzéseket folyamatosan.

Vannak még dolgai de már így is hosszan irtam

De kb utalom

2016. júl. 25. 16:58
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Köszike utolsó vàlaszoló!

Igazàn kedves vagy!!:)

Igen....nagyanyamnak borzalmas termeszete van.Neki semmisem elég vagy jó.

Egyszer még azt is hozzàmvágta hogy meleg vagyok azert nem mutatok be neki senkit?

Hogy lehet ilyen egy nagyszülő?

Egesz gyerekkorunkba végig kritizált bennünket....öcsémet is.

Pedig tesóm igazàn okos ...korához képest komoly sikereket ért el tanulmànyaiban...most mesterképzést végzi még...nagyanyàm meg piszkàlja őt is hogy megbukott azert jar ennyi ideig egyetemre..mikozben komoly szakemberek is elismertek a munkajat az intellektusàt....

Persze a hazug es anyagiakra menö keresztlanyat es annak lanyat egekig magasztalja.....mert kifogott egy penzes pasit es mindenhova utazgatnak es nem kell güriznie a megelhetesert.

Engem meg szapul mindennek kb hogy ku*rva vagyok ....mert jomultkor kerdezte h nem fekszek e osszeindenkivel Budapesten?!

2016. júl. 25. 20:07
 12/41 A kérdező kommentje:
Ertitek h azt feltetelezi h megbukott ocsem....hogy lehet ilyen rosszindulatu??? Mikozben ocsem allandoan kutat ,tanul.....szenvedelyesen amivel foglalkozik.....es mer ilyet allitani h megbukott..nevetseg
2016. júl. 25. 20:10
 13/41 A kérdező kommentje:
Lekezel..mikozben egesz eleteben a földet durta ..nem volt egy munkaja sem...hanem a paraszti elet....6 altalsnost vegzett minket meg lehord mindennek...szegeny Apukamat sajnalom..mert most is halalra güriztetne hogy dolgozzon a földön...mikozben Apu is egyetemet vegzett nem paraszt ember es igy is sokat dolgozott segitett neki gyerekkoratol kezdve es nem ertekeli azt h Apam napi 5 x felhivja,ket naponta megy at hozza videkre 66 evesen es meg mindig dolgozik neki a haz korul uhy h 5 eret atcsereltek neki szivmutete volt a bal lababol kivettek az eret es ugy potoltak mert ketszer ujra kellett eleszteni ...es tegnap is olyat vagott hozza h nem dolgozik semmit neki...es ez nagyon nem igaz es ponth kimelnie kellene magat....es megis ki csinal ilyet 66 evesen h hivja az anyjat napi 5* es ket naponta megy at hozza??? Ez a ven kr***va semmit nem ertekel es bant mindenkit....
2016. júl. 25. 20:21
 14/41 anonim válasza:

Nincs udvarod?

Attól pasid még lehet.

2016. júl. 26. 10:21
 15/41 A kérdező kommentje:
Nincs pasim se ugy ertettem nyilvan
2016. júl. 26. 10:42
 16/41 anonim ***** válasza:
37%
Lol. Szóval eladó vagy plázában. Mondjuk érezni is a stílusodon, te sokat dolgozó, kreatív lány. :D Menjél szépen vissza a tüc-tüc zenédbe a szakmai ismereteiddel, nagyikát meg hagyd békén. Miféle ember veszi komolyan egy hat osztályt végzett anyóka hülyeségeit?
2016. júl. 26. 12:41
 17/41 A kérdező kommentje:
Abszolut nem szeretem a tüc tüc zenet,es nem p*csa vagyok hanem teljesen mas ...muveszeti erdeklodesu vagyok szval elvagy tevedve kedves ismeretlen de nagyon
2016. júl. 26. 12:44
 18/41 A kérdező kommentje:
Ogen.Sokat dolgozom...ebbe miert kell belekotni???
2016. júl. 26. 12:45
 19/41 A kérdező kommentje:
I"
2016. júl. 26. 12:46
 20/41 A kérdező kommentje:
Igen szakmai ismeret....de te beled nem sok esz szorulhatott az biztos valaszod alapjan
2016. júl. 26. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!