Mi most a gondod? Leirnád?
Fél évig volt egy barátom. Szakítottunk mert 100kmre lakik és már alig tudtunk találkozni az utóbbi időkben. Az a baj hogy nagyon szeretem de ő már nem. Mindent csináltam hogy elfelejtsem, de nem tudom. Amikor megmondtam neki hogy szeretem teljes szívemből , megalázott.
suliban igazgatóit kapok mert rámfogtak egy balhét. Jövőre másikba kell mennem mert nem fogom kibírni hogy nem hagynak ezzel. Imádom az osztálytársaimat, náluk jobbat nem találnék! Segítenek nekem mindig... de szörnyen nagyot csalódtam amikor ők fogták rem egy elég nagy ügyet...
köszönöm hogy ilyen sokan válaszoltatok!:)
most leirom az én gondjaim:messze van tölem Anyukám külföldön dolgozik de a pénz miatt muszály de sajnos eddig még nem tudtunk venni egy saját házat (de nem sokára végre láthatom:),a papám betegeskedik jövö héten tz amin nagyon sok függ mert a jegyeimmel örömet szertnék szerezni Anyumnak,közben depresszió felé közeledek a legjobb barátnőm 8 év után otthagyott akivel megoszthattam mindent nincsen olyan barátom akire számithatnék sajionos a gimi miatt egyre romlik az életem a társaság belehuz a rosszba és megyek is mert erre még rátesz a mindennapi rosszulét stressz a suli miatt /egy csomo pia cigi/...és mindig szomoru vagyok ezért menekülnek tölem az emberek! De a ti problémáitokat olvasva megköszönöm a jó Istennek hogy nekem csak ennyi van , és kérem őt segítsen rajtatok imádkozom és bizzatok Istenben mert ha kopogtattotk ajotót nyitnak...:)és mégegyszer köszön a válaszokat irhattok még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!