Mi most a gondod? Leirnád?
- 3tantárgyból bukásra állok, ebből a matek a vészes, de KIJAVÍTOM
- nincs pénzünk, majd csak szerdán lesz, az is 12000ft, aminek 10-ig elégnek kell lenni úgy, hogy a netet ne kapcsolják ki (2000ft), és egy vizsgámat is le tudjam rakni (1500ft), tehát 7napra marad 8500ft-unk, amit még nagy nehezen be is lehetne osztani, de mivel enyám kezeli, 5-re már egy fillér nem lesz belőle.
hát ennyi :(
Sajnos nem vagyok egyedül... Sok mindenkinek vannak gondjai... nekem halmozódnak, egyik nehézség jön a másik után.
Februárba elvesztettük a házat, bár míg szüleim élnek, addig még a miénk. 12 hetes terhes vagyok, de az apuka nem vállalja, el fog hagyni. Sok adósságom van az egyetem miatt, mivel albérletben élek távol otthontól. Ami mindezt tetőzi, anyukám rákos... Nem tudom hogyan tovább... Le vagyok törve... :(
16:12
ostoba paraszt ki kérte hogy olvasd a többiek bajait? ki kérte hogy írj ide? ha nem tudsz válaszolni a kérdésre akkor ugord át
elolvastad, hogy mi a kérdés címe?
jahhhhj boccs hogy megzavartalak titeket abban hogy sajnáljátok magatokat. igen, elolvastam és elég nevetséges. amúgy meg oda írok ahova akarok
ostoba paraszt, mi? inkább hagyjuk.
sztem is tökre hülyét csintok magatokból xD
már komolyan mondom szégyenlem hogy magyar vagyok mivel köztudott hogy csak magukat siratják állandóan.......................................
és nem kell g*cizni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!