Vett mar 360 fokos fordulatot az eleted egyetlen masodperc alatt? Leirnad nekem?
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 15:47
1/16 anonim válasza:
Nem kötekedni akarok, de nem 180 fokra gondolsz?:)
Egyébként hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerencsére nem.
2/16 anonim válasza:
:)
360 fokos fordulatnál gyakorlatilag nem történik semmi...
3/16 anonim válasza:
Minden pillanatban, ugyanis akkor ugyanarra haladok mint előtte. Szerintem Te 180-ra gondoltál.
4/16 anonim válasza:
Persze. Kétszer. Megláttam valakit, és úgy éreztem megvan, ő az igazi. Aztán akkor amikor rájöttem reménytelen a dolog és mást kell keresnem, amire azóta sem szántam el magam.
5/16 anonim válasza:
360 fokost sokszor...180 fokost csak párszor,de az emlékezetes volt!
6/16 anonim válasza:
Minek csesztetitek, ti még soha semmiben nem hibáztatok? Egyébként még nem (remélem nem is fog).
7/16 anonim válasza:
A 180 fokos fordulatot, én mondjuk egy lottó 5-sel tudnám elképzelni!
8/16 anonim válasza:
Sajnos igen! Mikor anyukám váratlanul és hirtelen meghalt. Azóta másik ember vagyok, pedig ez már több, mint 10 éve történt. De igen, azóta minden megváltozott.
9/16 A kérdező kommentje:
Valoban 180 fokra gondoltam, igy a kerdes vicces, de halas lennek ha ezen tullepve valaszolnanak az erintettek.
2010. dec. 14. 15:59
10/16 anonim válasza:
Nem. De nekem valami azt súgja, neked igen. Mesélj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!