Mi most a gondod? Leirnád?
Jaj! Azt hiszem a tahók védőszentjének kell valamit elfoglaltságot adni, mert anyuci eltette a barbit.
Na figyelj te kis életképtelen selejt! Ezzel talán ellesze egy darabig.
Leírok három szót hejesen és ebben a mondatomban elrejtettem egy kakukktojást(talán megtalálod).
nos: kukorica, agsztó, teáskanna
Keresd meg a hibás szavakat és javítsd ki szépen, aztán ha sikerül szólj. Ha esetleg nem megy, akkor kérj segítséget a környezetedtől (ha van ugye), de ha a lipótmezei elmegyogyó gondozói is elzavarnak aludni, akkor két dolgot tehetsz. Bekussolsz és eltakarodsz végre aludni vagy tovább próbálod mentegetni a ványadt kis önérzeted azzal, hogy itt oltod az embereket. Na ha ezek sem tetszenek, akkor válogatott sértegetéseket írogathatsz nekünk, szitkozódhatsz vagy fogd meg szépen a monitorod betápkábelét és kezd el szépen szopogatni.
Na látod picinyem...Megy ez! Egy kis több trágárságot és személyes sértegetést vinnél bele még talán hatásos is lennél, de ez így egyenlőre lepkefing..
Hé?! És a hibákat megtaláltad? Téged szívesen megnéznélek élőben, de holtan szimpatikusabb lennél.
Dobj még valamit be és akkor a tiéd lehet az utolsó szó! Attól majd talán érzed magad valakinek...
jóéjt
23 évesen több mint 1 millió ft adósságom van amit sehogy sem tudok jelenleg kifizetni mert nincs munkám, összetörtem az autómat is egy balesetben,becsapott az akit a barátnak hittem, az igazi barátaim 200 km-re laknak tőlem, kezdem magam remetének érezni, elhagyott a szerelmem, legszívesebben mindenkit boldoggá tennék ha létezne ilyen, minden embert boldognak szeretnék látni ezen a Földön, kitörölni mindenki fejéből a negatív dolgokat, de sajna nem ebbe a pozícióba születtem :S
Mindent összevetve tudom h sokmindent elszúrtam, sokmindent nem így kellett volna de ha nem történnek meg a rossz dolgok soha nem tanulunk belőle, legalábbis sokan így vagyunk vele sztem. Hiszem és tudom h lesz még sokkal jobb az életem, ami rossz volt az jóra fordul.
Optimista vagyok nincs mit tenni :D
Sok boldogságot mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!