, , magabiztos ferfi, , leirnad nekem hogy milyen lehet, hogy veheti at az iranyitast? Hogy legyen magabiztos? Es ne feljen attol, ha a talpara all es ellent mond nekem akkor elveszit, mert akkor tortenik meg ez ha igy marad a kapcsolatunk!
Általában azok a pasik nem mernek a talpukra állni, vagy pontosabban ellent mondani, saját igényeiket kinyilvánítani, akik önbizalomhiányosak és attól félnek, hogy nem kapnak már ilyen nőt.
Nem minden esetben de általában.
Első vagyok. Talán önbizalmat kellene teremteni. Jó vagy, jobb vagy, mint egy akármilyen másik férfi, szeret a barátnőd és ha nem is egyeztek, akkor is kiáll melletted.
Amúgy meg lehet ezt úgy is gondolni, ha ezért elhagy a nő, akkor menjen, nem vagytok egymáshz illők!
Ez elsősorban rajta múlik, de segítheted olyan trükkökkel, hogy SZÁNDÉKOSAN háttérbe húzodsz, pl. ha valamit el kell dönteni (legyen szó arról, mi legyen a vacsi, melyik filmet nézzétek meg, vagy komolyabb dolog is), látványosan eljátszod, hogy nem tudsz dönteni, segítségen. És kivárod, míg dönt, akkor is, ha egy hétig tart. Előbb-utóbb belejön és megjön az önbizalma.
Vagy ha valamit meg kell javítani vagy el kell intézni, rábízod, és aztán elmondod, hogy milyen ügyesen megoldotta.
Nekem bejött.
Magabiztos, sikeres 40-es férfi vagyok.
Soha nem adnám ki az irányítást a kezemből,
mert helyesen szoktam dönteni.
Az már más kérdés, hogy mennyit is rágódok magamban a döntés meghozatala előtt.
(Eddig az élet engem igazolt.)
Az utolsónak:
Igen gyenge ill. inkább gyengéd is szoktam lenni.
De nem ez volt a kérdés.
(Ha még leírnám, hogy romantikus, művelt, nem ivó, nem dohányzó vagyok és a focit is utálom...stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!