Mennyire van joga egy olyan nőnek megverni akivel semmilyen vérszerinti kapcsolatunk sincs, de egy időre együtt élünk? (16/l)
"anyától még elviselem ha bánt"
- Na, itt kezdődik a baj.
Ha legközelebb bánt, szedd össze magad, és kapard ki a szemét. Ha nem megy, szólj néhány komoly igazságérzettel és tesztoszteronnal rendelkező fiú ismerősödnek...
Ki ez a nő?
Szerintem semmilyen joga sincs hozzá.
Mond meg neki, hogy nem így kell gyereket nevelni, hanem ésszel! De ha az nincs neki, akkor nem csodálkozok rajta, hogy csak veréssel tudja megoldani a dolgokat.
Amúgy meg ne hagyd magad, csavard ki a kezét, vagy fogd le!
Ha még így is ütlegelni akar, akkor adjál neki egy jó nagy jobb horgost, attól tuti megszédül!:);)
Ne hagyd magad. Ha igazságtalanul ver, márpedig gondolom igen, akkor nem szabad hagyni, hogy ez még jobban elfajuljon! Mert ettől csak rosszabb lesz.
Neked is vannak jogaid, ne azért szüljön gyereket, hogy verje, hanem , hogy nevelje. Nem erre való a gyerek.
Egy szülő sem tehet meg mindent a gyerekével, ahogy azt ő képzeli. Az ő felelőssége, hogy milyen lesz a gyerek majd felnőtt korban. Veréssel meg csak az ellenkező, rosszabbik hatást fejti ki ami lehet majd csak később fog felszínre jönni.
Vagy kérj ismerőstől, rokontól segítséget.
De ahogy írtam: Ne hagyd magad!!!
Igazából senkinek nincs joga megverni senkit.
Szerintem szólj valakinek mindenképp. Jó ötlet, hogy gyermekvédelmiseknek, ugyanis pont ez a dolguk.
Nem az anyja. Benne van a kérdésben.
Mostohaanya, esetleg apa új barátnője? Tanár, nevelőnő?
Üss vissza. Szólj oda erélyesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!