Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi lesz? Párommal pár hónapja megromlott a kapcsolatunk. Azt mondja eltávolottunk egymástól. Igaz nagyon sokat dolgozik, de muszály hogy meg tudjunk élni. Én mindíg itthon várom a gyerekekkel. Ha itthon van hétvégén se megyünk együtt sehova
Szerintem ne a könnyebb utat válaszd hanem inkább dolgozz meg a kapcsolatotokért!
Hidd el helyre tudjátok még hozni!
Hétvégén vigyétek el a gyerekeket a nagymamához legyetek kettesbe, pihenjetek beszélgessetek este sétáljatok egyet esetleg elmehettek élményfürdőbe is vagy bármi más programot szervezhettek együtt kettesbe!
Sok sikert! :)
Előző vagyok, engem 1 évig nézett levegőnek és ez akkor fordult meg, mikor megmondtam neki, hogy akkor fejezzük be. Szóval ne hagyd magad. Ő azt mondta, próbáljuk meg helyrehozni és sikerült. Újabb 1 évig tartott a közeledés, mert nagyon tüskés voltam, de most már olyan szerelmesek vagyunk, ma is bejött csak úgy a munkahelyemre, mert tudta hogy túlórázom és fél órán át csókolóztunk. Úgy, hogy 1,5 évig nem csókolózott velem!
Gondolhatod akkor, miből jöttünk ki.
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Szükségetek van gyerekmentes napokra, hogy csak egymással törődjetek!
Lehet a párod a mindennapi robotolásban úgy elfárad hogy naná hogy nincs kedve kimozdulni otthonról ha épp szabad.
Szia!
Igaz, nálunk nincsen gyerek és nem több éve vagyunk együtt. Háromnegyed év után jelentkezett. Rengeteget dolgozott, én nem voltam megértő (inkább házisárkány voltam), és bizony 3-4 hónap alatt eltávolódtunk egymástól. Szakítás szélén álltunk, de mind a ketten szerettük/szeretjük egymást. Nos sok lelkibeszéd után, s az, hogy mind a ketten változtunk jó irányba, most megint ugyanolyan jó a kapcsolatunk, ha nem jobb. Bizony, a saját szemszögömből nézve a dolgokat sokat kellett tenni érte. Pl.: hogy ne rajta vezessem le a feszültséget, hanem kedves legyek, türelmes, szerető párja legyek, hogy jó legyen neki hazajönni.
Kapcsolathoz két ember kell. Mondta, hogy az elhidegülésünkben Ő is hibás volt. Ha mind a ketten helyre szeretnétek hozni a dolgot, csak úgy fog működni a dolog. Ahogy előttem is írták, közös programok, összebújások (amennyire a kicsik engedik. De nem szabad, hogy nulla magánéletetek legyen) szerintem sokat segítene a dolgon. De elsőkörben az a fontos, hogy a párod is szeretné-e helyrehozni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!