Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jó az a gyereknek, ha válásunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó az a gyereknek, ha válásunk ellenére együtt lakunk?

Figyelt kérdés
Elköltöztem a gyermekem apjától, szorozatos megcsalás stb... 4 éves a gyermekünk. Szerinte egy önző ember vagyok, mert nem a gyerek érdekét nézem, és nem maradok ott. De én nem tudom már őt elviselni,gyűlölöm. Ezt lássa a gyerek?
2011. okt. 10. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
A válás megviseli a gyereket, de az még nagyobb kárt okoz ha azt látja, hogy a szülei gyűlölik egymást. Jól tetted, hogy elköltöztél. (apukát meg megkérdezném, hogy más nőkkel hemperegni nem önző dolog?)
2011. okt. 10. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
A legjobb, ami történhet egy gyerekkel, ha boldognak látja a szüleit. És te ezek szerint nem lennél boldog a volt férjeddel. Ezért váltatok el.
2011. okt. 10. 22:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jó, ha együtt maradtok, mert úgyis veszekedni fogtok, és az a gyereknek se lesz jó. Szóval jól tetted, hogy elköltöztél, de azért engedd az apának is, hogy lehessen a gyerekkel.
2011. okt. 10. 22:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Tényleg nem az az ideális egy gyerek számára ha így nő fel, de azét nem egy túlélhetetlen tragédia, manapság sajnos gyakori.Szerintem jól döntöttél, az az önző aki kisgyerek mellett megcsal.
2011. okt. 10. 22:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Tényleg nem az az ideális egy gyerek számára ha így nő fel, de azét nem egy túlélhetetlen tragédia, manapság sajnos gyakori.Szerintem jól döntöttél, az az önző aki kisgyerek mellett megcsal.
2011. okt. 10. 22:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Persze, hetente váltjuk egymást kinél van a gyerek, ragaszkodik hozzá, bírósághoz is fordultam, mert ez már nem jó neki szerintem, hogy hol itt, hol ott. Nagy a távolság is. Sajnos több barátnőjét odavitte magához amikor a gyerek ott van.... de bizonyítani nem tudom. Egyáltalán nem értem miért akarja, hogy ott lakjak....
2011. okt. 10. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Jó az a gyereknek, ha válásunk ellenére együtt lakunk?

Szerintem nem, mert a gyereknek az a jo, ha a szulei szeretik egymast. Ez adja nekia stabilitast, eletszeretetet, biztonsagerzetet. Ha a szeretet helyett mas van, az a más dolgo lesz a vilagképe, kozérzete alapja. Tehat káros. Inkabb menjetek kulon.

2011. okt. 10. 22:48
 8/11 anonim ***** válasza:

"Szerinte egy önző ember vagyok, mert nem a gyerek érdekét nézem"

Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!!:D

2011. okt. 10. 22:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát, a férjed nem teljesen okés. Az egy dolog, hogy hűtlen volt, és emiatt történt ez az egész.. Mintha tűrnöd kéne a végsőkig, hogy félremegyeket. Ráadásul mosolyogni hozzá a fiad miatt, hogy ne lássa, anyu bazi szomorú.

Mégis hogy gondolta ezt? Szerintem amúgy is butaság "csak a gyerekek miatt" együtt maradni.. A gyerek érzi a szülők közti feszültséget!! Tudom, mert így nőttem fel, és nagyon rossz volt!! Halálosan fájt, hogy anyut minden nap sírni láttam, hogy szomorú és boldogtalan.. én pedig nem tudtam tenni semmit.

Ne tedd ki ennek a gyereked, mert nagyon meg fogja viselni lelkileg!

2011. okt. 10. 23:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
csak továbbra is talarítónőt akar a lakásba, meg főzni is kéne rá, ja meg nem akar egy hétig egyhuzamban egyedül lenni a gyerekkel. ha ott lennél akkor már nem kéne hozzád jó pofát vágnia, de minden maradna a régiben. tiszta lakás, meleg kaja, gyerekkel is van foglalkozva.
2011. okt. 11. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!