Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy válás jó ügyvéddel együtt?
A húgom 2 éve vált él.(a vagyoni per még mindig tart,mert a volt férj állandóan fellebbezést nyújtott be,de már kimerítette magát..nem fellebbezhet többé.)
A húgom az ügyvédnek egy összegben előre kifizette az ügyvédi tarifadíjat ami majdnem 400.000 forintba került..
Elég sok ahhoz képest hogy már 2 éve zajlika per..
Én ügyvéd nélkül váltam el 1 tárgyalással.(gyerek,és vagyon is volt)
1 igazán jó ügyvéd 500 alatt rád sem néz.Aztán a többi már több dolog kérdése.A válás egyszerű,de ha gyerekelhelyezés,vagyonmegosztás is van akkor általában X%-a a vagyonnak.Hasonlóképpen,mint az ingatlan szerződéseknél.Ott 0,5%.Vagyonnál szerintem ügyvédje válogatja.Van amelyik rettenetesen pofátlan!
Azért marad még 1 kérdés : Ki a jó ügyvéd?????
200 minumum.
De könnyebb ha kinyírod a házastársad.
Ha még nem hoztad fel a társad előtt a válást akkor jó ügyed van + ha férfi vagy írass mindent a nevedre /kevessebbet kap a társad/ és keress kó ügyvédet akivel kiszeditek a szart is a társad alól :D
A lényeg annyiba fog kerülni amennyit az ügyvéd elkér + amit válás után veszítesz... pl. ház, kocsi, stb.
Keress olyan ügyvédet aki nem dolgozik nagyon drágán és jól dolgozik/azaz keveset veszítesz/ Jah és nem az a ügyvéd jó aki sokat kér, mert egyik ismerősöm a semmiért képest 200-300 ezer forintokat kérni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!