Mennyire van joga egy olyan nőnek megverni akivel semmilyen vérszerinti kapcsolatunk sincs, de egy időre együtt élünk? (16/l)
szeretném még azt hozzátenni, hogy amúgy egy normális, átlagos anyagi helyzetű, magyar családról van szó, nem olyanról, akikről tudjuk milyenek és gyakori náluk az erőszak, és rossz körülmények vannak(remélem értitek kikre gondolok).
én még soha nem találkoztam ennyire unszimpatikus emberrel mint apa mostani "barátnője". normális vagyok vele, ő mégis gyűlöl. apámat meg nem értem, hogy képest ezt elviselni. de nem is beszéltem vele, mióta ez az eset megtörtént, csak ő szólt eddig hozzám, de akkor is haragosan, hogy ne csináljam már ezt meg azt, hanem aludjak. persze nem sok alvás lett ebből... a vacsora kimaradt, és még nem is reggeliztem vagy ebédeltem. most megyek is boltba és veszek magamnak valami kenyeret, de el nem megyek a konyhába. várok amíg tudok erről beszélni apával, vagy talán inkább írok neki egy lapra. csak mit...? mit mondhatnék?
Hát először is a kedves édesapád távol van az ideális apaképtől miaz, hogy eltűri elnézi, hogy a fiát verik?!Pláne a társa. Neki ilyen nő kell? Megérdemli de tegye oda a saját fejét az ütések alá. Ha az én kölkömet bántaná az új társam hát repülne, mint egy sóhaj.
Enyhénszólva is papucspalinak tűnik akinek simán elélősködhet a nyakán egy ilyen perszóna.
Másrészről pedig anyukádnak igenis joga van erről tudnia persze halál ideg lesz, de ne izgulj nem kap szívgörcsöt. Ha jót akarsz elmondod neki.
Ő megteszi a szükséges lépéseket meg lehet oldani a felügyelet melletti láthatást, na meg persze ők is elbeszélgethetnek egymás közt. Ha befenyíti a faterod a hatóságokkal úgy megijed, hogy sose fog a nője közelébe engedni de az is lehet hogyha megkapja a megfelelő kiosztást talán hajlandó lesz magába szállni és dobni a nőjét.
Elég gyakran előfordul sajnos, hogy az új társ nem bírja elviselni, hogy legújabb nőjének/pasijának már van egy gyereke valaki mástól. Ez féltékenység, saját családot akar külső tényezők nélkül, és nem akar osztozkodni sem apádon sem az anyagiakon.
Tetszi vagy sem el kell mondanod anyádnak ha később megtudja, hogy a legfontosabb dologról nem tud az még rosszabbul is eshet neki. Csak ő tuja ezt megoldani és mindenkinke jobb lesz, főleg neked ha ezt az egészet elrendezik.
Senkinek sincs joga verni téged. Bár én nem tudnám eltűrni hogy csak úgy verjenek, de tudom hogy ha visszaütsz, esetleg még jobban elharapódzik a helyzet.
Hívd fel anyudat és menj el még ma! Ha nem mert nekik szólni hogy elmész, akkor csak lépj le, de anyudnak mindenképp szólj.
Amúgy milyen minőségben ver? Pofozgat, vagy mindent bele? Már bocs, de tényleg nem mindegy. És anyud?
Ha nagyon nem bírod elviselni akkor szólj tanárnak, védőnőnek, gyámügynek. Igaz, hogy elvesznek a családtól, de talán jobb lesz, esetleg rokonokhoz küldenek.
De NE tűrd el! Szólj anyudnak és még ma lépj le. Én ezt tanácsolom! ÉS mondj el neki mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!