Rámehet a kapcsolatunk, ha mindketten mást akarunk?
20 éves vagyok, 2 éve szedek gyógyszert, most mégis terhes lettem.
Nem akarom megtartani,egyrészt mert csak 3 hónapja vagyunk együtt, nem állunk úgy anyagilag, és félek hogy a fog.gátló miatt nem lenne egészséges.
A barátom (29) viszont hallani sem akar az abortuszról. (De azt elismeri,hogy anyagilag nem biztos hogy mindent meg tudna adni a gyereknek)
Ha nem találunk erre megoldást (azaz nem tudom meggyőzni hogy miért szükséges az abortusz) akkor erre rámehet a kapcsolatunk?
Rá is fog.
Ha belemegy az abortuszba,akkor is hallgathatod örökké hogy megölted a gyerekét.
Ha megtartjátok,te fogod állandóan csesztetni hogy miatta cseszted el az életed,még ha nagyon aranyos is egy kisbaba
Ezt a fiút mindenképpen el kell hagynod! Volt egy botlása, az előző nő nyakán hagyta a gyerekét.
Most megint ugyanaz a helyzet, ráadásul alig ismeritek egymást. Jó eséllyel téged is rövidesen el fog hagyni, nyakadon a gyerekkel, hogy találjon egy következő nőt, akit teherbe ejthet.
Hagyd el, és vetesd el a gyereket! Ez a fiú nem tanul a saját hibájából, soha nem lesz felelősségteljes apa. Viszont ezzel a te életed teszi tönkre, hiszen nem ő az, a kinek húszévesen otthon kell szoptatnia ahelyett, hogy tanulna és bulizna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!