Mit gondoltok az ilyen emberről? Mit lehetne tenni, hogy jobb legyen a kapcsolatunk?
14 éves lány vagyok, a szüleim majdnem 8 éve elváltak. Apukám elhagyta Anyukámat egy nála majdnem 20 évvel fiatalabb nőért, akivel azóta szakítottak, de Apának minden hónapban változott a barátnője az elmúlt pár évben, alig törődött velem. Tavaly tavasz óta összeköltözött egy fiatal, egyedülálló nővel, de azóta sem lett jobb a kapcsolatunk. Anyukámmal hála Istennek nagyon jól kijövünk, barátnői szinten megbízunk egymásban, sokat viccelődünk, nevetgélünk, pedig őt is megtépázta az élet (elhunyt az élettársa).
Én hiába próbálok közeledni, nyitni Apa felé, ő még mindig egy 6 éves kislánynak lát, azt hiszi, hogy nem fogom fel a dolgokat, nem érdekli a 4.7-es tanulmányi átlagom, egyszóval magán kívül semmi sem érdekli.
Mit tehetnék még, hogy igazi Apa-lánya kapcsolat alakuljon ki köztünk? Sokszor irigykedve olvasom itt, hogy a velem egyidős lányok mennyit vannak az Apukájukkal, engem pedig nem is keres, ha én nem hívom fel hetente, ő észre sem veszi. Lehet még valamit tenni?
Én is így voltam az apámmal, pedig fiú vagyok. Nem tudsz neki mit csinálni, neki kellene nyitni feléd, te vagy az ő gyereke. Te azért jöttél a világra, mert ő elméletileg szerette volna.
Először rossz lesz, aztán semleges, aztán pedig átmész az utca másik oldalára, ha meglátod.
Ha tartózkodóbb lennél vele, nem keresnéd olyan kitartóan vele a kapcsolatot.
Lehet, fájna neki és Ő keresné a veled való találkozást. Persze ez nem biztos. Mivel jól érzi magát az állandóan megújuló kapcsolataiban. Persze ez is csak feltevés. Mert nem tudom mi okból cserélődnek a hölgyek körülötte.
Lehet, hogy dobják a barátnői? A kiskaput hagyd meg neki, ne égesd fel a kapcsolatod.
De próbálj meg édesapád bűvköréből szabadulni. Tanulj továbbra is szorgalmasan és előbb utóbb társra fogsz találni aki, feledteti a hiányos apai érzelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!