Mit tegyek hogy jobb legyen a kapcsolatunk? Nagyon fontos!
Figyelt kérdés
Anya és köztem nagyon rossz a kapcsolatunk. Mindenkitől azt hallom h megbeszélik a fiús ügyeket az anyujával. Ezt én is szeretném. Meg hogy időnként kiengedjen a barátaimmal. Szóval hogy legyen jobb a kapcsolatunk? HELP!!2011. szept. 30. 12:26
1/5 anonim válasza:
Szia, egyszerüen mond ezt el neki amit ide leírtál.
Ha nem megy akkor mond neki, hogy anya nem tudok neked valamit elmondani, de nézd meg már a neten is kiírtam a kérdést. ez a problémám.
2/5 anonim válasza:
Mindenekelőtt kezdj el vele beszélgetni, tudnia és éreznie kell, hogy fontos a véleménye számodra. Ha őszinte vagy, és ezt Ő is látja, nemsokára meg mersz majd tőle kérdezni mindent. Nem minden anyának könnyű a fent említett fiús ügyeket szóba hozni. Kezdeményezz! A kapcsolatotok javítására is csak az az egyetlen mód, hogy elmondod neki mi bánt, mit szeretnél. Meg fogjátok találni azt a megoldást ami mindkettőtök igényének megfelel.
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj h nincs is ideje mert egyfolytában dolgozik.(persze tudom h azért h eltartso meg mert szeret de akkor is..) és én félénk is vagyok nem merek vele beszélni. mert amikor 4-est hozok haza a suliból akkor azonnal le szíd de nagyon komolyan és megvon tőlem mindent. ha rosszabbat hoztam akkor lepofoz. és én félek tőle de nem akarom h ilyen legyen a kapsolatunk.
2011. szept. 30. 12:37
4/5 anonim válasza:
Ezekszerint túl sokat vár el. Ez valószínüleg a saját élettapasztalatából fakad. Azért követelhet ennyit, hogy az Ő sorsánál jobb legyen a Tiéd. Hogy neked ne kelljen annyit dolgoznod, mint neki. Ne félj tőle, vegyél nagy levegőt, és kérd meg, hogy beszélgessetek. Kérdezd meg tőle, hogy szerinte neked miben kéne változtatnod, és mond el Te is neki, hogy Te mit szeretnél. Máshogy ezt a problémát nem lehet megoldani.
5/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg neki ezt elmondani,de enyhített változatban szóval ne ess neki,hogy ő nem foglalkozik veled blabla..
Ha ez miatt lepofoz az már durva lenne. Szerintem egy próbát megér,ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!