Hogy jobb szülni ha a párunk bent van velünk, vagy ha nem lássa mi zajlik le egy szülésnél? (félek hogy ha bent lesz velem amitöl kicsit tart is! nem fog kivánni utánna és tönkremegy a kapcsolatunk! )
Szia!
Nekem bent volt a férjem, ő akart bejönni, de mondtam neki, hogy lehet hogy közben úgy fogok dönteni, hogy menjen ki, vagy ha ő dönt úgy menjen nyugodtan. Ezt neki kell igazából eldönteni, erőltetni egyik félnek sem szabad.
Ő utólag azt mondta, sosem hagyta volna ki. (végig bent maradt) A fejemnél állt, persze látta hogy van vér, látta hogy szurnak edát, és látta, hogy mikor készülnek a gátmetszése, de nem teliben látott mindent.
Tudnotok kell azt is, hogy közben is bármikor kimehet.
Nekem nagyon jó volt hogy ott volt, a vajúdás alatt sokat dumáltunk, nevettünk. Nem olyan szörnyű ám :)))) Sőt.
Most várjuk a másodikat, és persze újra bejön.
Szép szülést!
szia! :) fontos kérdés! egy orvos rokonom szerint, ha a nő nem akarja, hogy a párja bent legyen, ne is menjen be a férfi, mert csak "gátolja" a szülés lefolyását jelenlétével (zavarja az anyát), ha pedig a férfi nem szeretne bemenni, ne erőltesd, nem szül jó vért a későbbiekben. náluk a párom be szeretne jönni, azonban én nem szerettem volna , ha látja a dolgokat. azóta eltelt két hónap, most úgy vagyok vele, hogy a fejemnél állhat, de nekem ne videózza a dolgokat, mert akkor kiborulok :)))).majd csináljon pár képet a kislányunkról ha már kibújt , de altáji videó és kép marhára nem hiányzik. gondolom ez mindenkinél más, nekem ez az első gyerek, talán ezért vagyok kicsit feszültebb a témával kapcsolatban :).
üd
28 hetes mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!